Opmerkingen van Cursisten

Carmen: "Bedankt, Thea het was tof".

Susan: Thea heeft een bijzondere combinatie van ‘ratio’/zakelijkheid en een zeer sterk ontwikkelde intuïtie. Dit werkte voor mij uitstekend. Ik voelde me begrepen en veilig”. 

Sophie: “Een cursus bij Thea geeft je energie en wijsheid. Een aanrader voor elke mens".

Zita: “Ik heb veel tips vanuit de psychologie kunnen toepassen, waardoor ik het fijner heb gekregen thuis en op mijn werk”.

Bregje: “Als psychologie je aanspreekt, dan is de cursus van Thea een leuke aanrader. Gewoon een no-nonsens mens”. 

Annelies: “Het is een fijne en positieve cursus, waar je veel positieve energie uit haalt, het was altijd jammer dat de college dag voorbij was”.

Lia: "Wat heb ik veel geleerd. Het was leerzaam en het heeft mij geholpen, waar ik nu ben in mijn rouwproces. Dank je wel voor al je lieve woorden en begrip. Een geweldig mens ben je Thea. lieve groet".

Angela: "Beste Thea dank voor de bijzondere bijeenkomsten, inzichten, nieuwe kennis en ervaringen. Ik zal je de map (lesmap documenten) ongetwijfeld vaker ter harte nemen. Hartelijke groet".

Jurien: "Lieve Thea, soms komt wat je nodig hebt precies op het juiste moment op je pad. Ik ben blij dat ik het moment heb gepakt. Dank je voor al je kennis en kunde en het delen hiervan met ons in een zo veilige sfeer. Warme groeten".

Een mooiste reis, is de reis die je jezelf geeft.

Tijdens de cursus psychologie krijg je vele inzichten, het maakt blokkades zichtbaar en bespreekbaar om daarmee voor jezelf en of anderen aan de slag te gaan. Met de cursus, de workshops en opleidingen hebben we al honderden mensen als jij verder geholpen. En vele -vele professionals opgeleid om de kracht van de cursus zelf toe te passen. Wees welkom

Inschrijven & Aanmelden


Alle velden met zijn verplicht.

Cursus/College psychologie

Deze bijzondere cursus speciaal voor vrouwen

 

Nieuwe cursus Positieve Psychologie - 'Psychologie & Intuïtie'!

 

Al verschillende jaren geeft Thea Hopmans met veel enthousiasme cursussen ‘Positieve & Praktische Psychologie voor Vrouwen’ in Goirle en Tilburg!

 

Op vrijdag 4 oktober 2019 start zij met een geheel nieuwe cursus Positieve & Praktische Psychologie voor vrouwen met als extra titel: 'Psycho- energetische & Intuïtieve- ontwikkeling'!

Elke vrouw die interesse heeft in psychologie is van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze nieuwe cursus. Je krijgt vele leuke tips en wetenswaardigheden vanuit de Sociale en Systemische Psychologie!

Pit: Professioneel in Therapie en Coaching

 

'Feel-Healthy' psychologie speciaal voor vrouwen

Sociale & Systemische psychologie

in een zeer realistische en herkenbare context.

Sociale & Systeem psychologie is de vorm van psychologie die het dichtste bij het dagelijkse leven staat. Sociale psychologie bekijkt namelijk hoe mensen in het dagelijkse leven elkaars gedrag, gedachten en gevoelens beïnvloeden. Systeem psychologie is gericht op de studie van menselijk gedrag en ervaring in complexe systemen. De zaken die binnen de sociale en systeem psychologie behandeld worden zijn voor veel mensen heel herkenbaar en dit maakt deze cursus interessant voor een hele grote doelgroep.

Wat betreft de cursus
Cursus aanbod en inhoud psychologie
Studieduur- Vooropleiding- Certificaat van deelname
Reviews voorafgaande
Opzet van de cursus
Inschrijven

 'Feel-Healthy' Psychologie speciaal voor vrouwen

Wat betreft de cursus

Sociale en Systemische- psychologie

De cursus Sociale en systemische psychologie geeft inzicht in de rol en functie die wij bekleden en neemt je mee door je dagelijkse sociale en systemische interacties met anderen. De herkenbare situaties en duidelijke voorbeelden zorgen ervoor dat de lesstof echt tot leven komt en gemakkelijk toegepast kan worden in de dagelijkse praktijk.

 • Verdiep je in wat mensen echt beweegt
  De cursus Sociale en Systemische psychologie geeft je op een unieke manier inzicht in het gedrag van andere mensen. Je leert waarom mensen op een bepaalde manier reageren, en welke gedragspatronen hieraan ten grondslag liggen.
   
 • Leer meer over intermenselijk gedrag
  Het gedrag van mensen blijft nog altijd één van de meest fascinerende onderwerpen. Door meer te leren over hoe gedrag wordt veroorzaakt en welke afwegingen mensen maken, kom je ook meer te weten over jezelf je achtergrond en de mensen om je heen.
   
 • Gebruik je kennis van de psychologie in het dagelijks leven
  Met de praktische informatie uit deze cursus kun je ook in het dagelijks leven meteen je voordeel doen. Zo ben je je meer bewust van factoren die van invloed zijn op jouw gedrag en dat van anderen.
   
 • Gebruik je kennis zowel zakelijk als privé
  De kennis uit deze cursus is niet alleen handig om op privégebied te gebruiken. Ook als je werkzaam bent in een beroep waarbij je veel met mensen werkt, bijvoorbeeld in de gezondheidszorg, de reclame of de politiek, kan het inzicht dat je met deze cursus opdoet je veel voordeel bieden. 
 • Het sociale bewustzijn, interpretatie van gedrag
  Mensen hechten betekenis aan bepaald gedrag. We halen bepaalde boodschappen uit gedrag dat mensen laten zien, we interpreteren gedrag op een bepaalde manier. Als we gedrag zien, doen we daar iets mee, we passen onze manier van denken over diegene of over het gedrag aan. Daarom is interpretatie van gedrag heel belangrijk.
 • Cursus aanbod en inhoud psychologie 
  Studieduur- Vooropleiding- Certificaat van deelname 
  Reviews voorafgaande
  Opzet van de cursus
  Inschrijven 

'Feel-Healthy' Psychologie speciaal voor vrouwen

Cursus aanbod en inhoud 

Sociale en Systemische psychologie

Met de cursus Sociale en Systemische psychologie kun je zowel in het dagelijks leven als binnen je beroep aan de slag. Je hebt immers altijd wel met andere mensen te maken! Dankzij de eenvoudig te volgen opzet en de sprekende voorbeelden beschik jij straks over essentiële kennis die je altijd en overal kunt toepassen.

De cursus bestaat uit een aantal onderdelen:

 • Inleiding sociale psychologie
  je maakt kennis met het vakgebied van de sociale psychologie, en verdiept je in menselijke motieven, het familiesysteem, de maatschappij, sociale interpretatie en invloed.
   
 • Sociale cognitie en perceptie
  Je leert meer over hoe verschillende mensen de wereld zien. Je verdiept je in sociale perceptie, verbaal en non-verbaal gedrag, verschillen in cultuur en geslacht, automatische denkprocessen en het onderdrukken van gedachten.
   
 • Zelfkennis en het rechtvaardigen van het eigen handelen
  Je kijkt in deze cursus naar de verschillende manieren om zelfkennis op te doen, en hoe mensen hun eigen handelen rechtvaardigen. Je verdiept je in zelfdefinitie, introspectie, het begrijpen van emoties, cognitieve dissonantie, zelfdiscrepantie en zelfbevestiging.
   
 • Het beïnvloeden van gebeurtenis, gedachten, gevoelens, gedrag en gevolg
  Waar gedrag is, kan ook invloed worden uitgeoefend. Je kijkt naar de verschillende manieren waarop gedrag kan worden beïnvloed, en verdiept je in het ontstaan van attitudes, de affectieve en cognitieve componenten hiervan, gedragsverandering, de invloed van het gezin, de maatschappij, reclame, normen en waarden en gehoorzaamheid.
   
 • Groep en Familiaire dynamieken
  Je bekijkt de interactie tussen leden van een groep en familie van dichtbij. Je leert wat een groep is en hoe deze is opgebouwd, en verdiept je in sociale facilitaire, communicatie in groepen, beïnvloedingstheorieën, macht en conflicthantering.
   
 • Methodologie
  Tenslotte maak je kennis met de methodologie: verschillende manieren om onderzoek te doen. Je bekijkt de verschillende soorten onderzoek die je kunt uitvoeren, en leert meer over de betrouwbaarheid en ethiek van psychologische onderzoeken.
 • Studieduur- Vooropleiding- Certificaat van deelname 
  Reviews voorafgaande
  Opzet van de cursus
  Inschrijven   

'Feel-Healthy' Psychologie speciaal voor vrouwen

Studieduur en Vooropleiding

Vooropleiding
Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen.

Starten met de cursus
Je kunt twee maal per jaar starten met deze cursus, in de maand oktober 2019 en maart 2020

Studieduur
5 maanden

Je betaalt alleen lesgeld en een dag Familie, Gezondheid en Organisatie- opstelling 

Bij ‘Feel-Healthy’ psychologie betaal je geen kosten voor vakliteratuur, studiemateriaal en reprorecht. Wij hanteren een all-in concept. Hierdoor ben jij bij ons een stuk voordeliger uit dan bij reguliere hogescholen. Vergelijk de totale kosten van deze cursus maar eens met die van andere docenten/opleiders. Dan zie je dat ‘Feel-Healthy’ Psychologie ook financieel de beste keuze is.

Vakdocent
Thea Hopmans

Certificaat van deelname
Reviews voorafgaande
Opzet van de cursus
Inschrijven   

'Feel-Healthy' Psychologie speciaal voor vrouwen

Certificaat van deelname

Kan ik met het volgen van een cursus een certificaat halen?
Na voltooiing van een cursus kun je een certificaat verkrijgen waarop de docent jouw deelname aan de cursus vermeldt.

Krijg ik ondersteuning tijdens de cursus?

Wanneer je een cursus ‘Feel-Healthy’ psychologie gaat volgen, kun je met vragen terecht bij de docent Thea Hopmans. Ook na een bijeenkomst kan je een beroep op haar doen voor het maken van een afspraak. Er wordt geen huiswerk opdrachten gegeven, wel wordt gevraagd de documenten die bij elke les aanwezig zijn te lezen en te bestuderen en bij vragen worden deze klassikaal door genomen.

Reviews voorafgaande
Opzet van de cursus
Inschrijven

'Feel-Healthy' Psychologie speciaal voor vrouwen

Reviews: 

Opmerking van cursisten 2019 

Deze staan in het blauwe blok links. 

'Feel-Healthy' Psychologie: Meest gestelde vragen

Opzet van de cursus 
inschrijven  

'Feel-Healthy' Psychologie speciaal voor vrouwen

Opzet van het Cursus

'Feel-Healthy' Psychologie

Intake  testen   diagnostiek  korte-interventies

Je krijgt toegang tot een professionele leeromgeving: Gesproken woord, via documenten en testen.
Kenmerkend is de intensieve begeleiding door middel van de Pit’-methode van Thea Hopmans. De combinatie van bijeenkomsten, een professionele documentatie van het geleerde, een praktijkcoach en stimulerende docent zorgt ervoor dat je daadwerkelijk je certificaat behaalt. Pit’ College Feel-Healthy psychologie is geen opleiding, maar een persoonlijke ontwikkeling en inzicht voor jezelf en je omgeving.

Opzet van het College

De bijeenkomsten zijn interactief. Met andere woorden: je zit niet 2½uur te luisteren naar een docent. Naast de discussies over het onderwerp, krijg je ook opdrachten. Deze opdrachten verschillen per bijeenkomst. 

'Feel-Healthy' Psychologie speciaal voor vrouwen

Bij inschrijving en betaling  

Bij inschrijving dient een aanbetaling gedaan te worden van € 30,-
Na inschrijving van u gegevens en betaling € 30,- 
ontvangt u een bevestiging per mail en dat is tevens uw factuur.
Wilt u betalen in termijnen dan geeft u dat aan wij kijken wat mogelijk is

Locatie en arrangementkosten

Feel-Healthy’ College regelt voor jou de arrangement en locatiekosten bestaande uit koffie, thee en water en lokatie. De kosten zijn € 2,50 per ochtend.

Losse inschrijving mogelijk

Wanneer u niet wil kiezen voor één of meerdere modules. 

Het is mogelijk per ochtend onderdeel in te schrijven. 
De kosten per onderdeel zijn: Ochtend- deel: € 25,-

Inschrijfgeld: te voldoen vóór inschrijving college 'Feel-Healthy Psychologie 
Inschrijfgeld betaalt u éénmalig. Voor opeenvolgende modules (ongeacht module) betaalt u niet opnieuw inschrijfgeld. 

Bovenstaande bedragen zijn op basis van betaling ineens waarbij 10% korting is inbegrepen. Je kunt deze cursus ook in 4, 6 of 8 termijnen betalen.

'Feel-Healthy' Psychologie speciaal voor vrouwen

'Inschrijving ineens of in termijnen - data

Psychologie-Persoonlijke aandacht maakt alles mooier

Ik wil mij graag inschrijven voor de cursus (module 5) 
      Ik betaal de cursus in één keer: Kosten € 135,-  

Ik wil mij graag inschrijven voor de cursus
      Ik betaal de cursus in termijnen: Kosten € 150,-(in overleg).

     Bij inschrijving dient een aanbetaling gedaan te worden van    € 30,- 

Start data:04-010-2019    Ochtend-vrijdag    Goirle    Locatie

data 18-10 data 01-11 data 15-11 data 29-11 data 13-12

Doorstart   31-01-2020     Ochtend-vrijdag    Goirle    Locatie      (module 5-a)

Cursus/opleidings - traject 

Terug naar boven
individuele Coaching 2016