Thea Hopmans vertelt

Interesse in de mens 

Toen ik kennis maakte met Bert Hellinger en zijn werk trof de helende, zachte en zeer verhelderende methode, mij diep.

Het treft en ontroert mij telkens weer welke krachten en voelbare inzichten vrijkomen gedurende elke opstelling voor alle deelnemers.
Systeem therapie en coaching (de achtergrond van de familieopstellingen) spelen in mijn werk een prominente rol. Naast mijn twee jarige opleiding systemische psychologie heb ik tevens de opleiding gevolgd tot familie en organisatieopsteller bij Johannes B Schmidt. Ik heb workshops en masterclasses gevolgd bij o.a. Bert Hellinger, Gabrielle Borkan, Heinz Stark, marianne Franke-Gricksch, Jan-Jacob Stam en Franz Ruppert. 

Systemisch werken bij Thea Hopmans / Goirle

 

__________FAMILIEOPSTELLINGEN__________

WELKOM

  • Thea staat binnen al haar workshops en andere activiteiten doelbewust voor kwaliteit, rust en ruimte die een bijdrage leveren aan het verhogen van uw welzijn en welbevinden.

    Zij kiest daarom heel bewust voor kleine groepen waardoor er optimale aandacht en voldoende tijd en afstemming is voor elke deelnemer/deelneemster om tot prachtige ontwikkelingen en resultaten te komen.

    Weet u van harte welkom!

Systemischwerken in Goirle 

Een familieopstelling kan je helpen om inzicht en beweging te krijgen in patronen die normaal gesproken verborgen blijven omdat ze zich diep in ons onderbewuste bevinden en/of hun oorsprong hebben in een ver (voorouderlijk) verleden.

Geïnteresseerd?

Is je interesse gewekt en heb je zin om ook/weer een opstelling mee te maken? Ik nodig je dan van harte uit om een opstelling bij te wonen, als vraagsteller of als deelnemer/representant.

Ben jij daar ook bij?

Wilt u eerst contact met Thea?

Ga hieronder naar het contactformulier en vermeld naam, adres en je vraag.
Alle velden met zijn verplicht.