Voor wie zijn familieopstellingen

Het nieuwe opstellen bij Thea Hopmans
FAMILIEOPSTELLINGEN VOOR WIE?

Opstellingen kunnen verhelderende en bevrijdende inzichten geven voor mensen die worstelen met vragen over relaties met een partner, met ouders, broers of zussen en met kinderen.

het kunnen ook vragen zijn over hen eigen leven, over patronen die steeds terugkomen, over een diep onverklaarbaar verdriet of het steeds vastlopen in bijvoorbeeld werksituaties. 

Vooral voor die vragen, die je al langer bezig houden, waar je misschien al van alles aan hebt proberen te doen, maar op een of andere manier niet heel veel verder mee komt, kunnen opstellingen een uitkomst bieden.

Want een kenmerk van levensvragen waar een opstelling kan helpen zijn juist die vragen die te maken hebben met het feit dat je deel van een familiesysteem bent en ingebonden bent in een dynamiek.

De doorwerking van een opstelling kan soms maanden, soms zelfs jaren duren.

Voortdurend vallen er kwartjes, en langzaam wordt het leven anders.

Voor aanmeldingen of meer informatie kan vrijblijvend contact worden opgenomen tel: 06 2520 2048 of klik op:
 

 

Familieopstellingen avond in Goirle

Avond met Familieopstellingen

Opsteller:   Thea Hopmans           Provincie:          Noord Brabant
Datum:       Donderdag 11 april 2019           Locatie:             Wijkcentrum De Deel te Goirle     
          Frankische Driehoek 3, Goirle 5052 BL
Tijd:            19:00 tot 22:00 uur           Google map:      https://binged.it/2mMryur
Bijdrage:     75 euro           Aanvrager:        Opstelling
Bijdrage:     30 euro           Aanvrager:        Representant
Contact:      Aanmelden            Categorie:         Persoonlijke groei

Avond Familieopstellingen in Goirle

Een Familieopstellingen avond in het Cultureel centrum Den Deel in Goirle is geschikt voor iedereen die al eens opstellingen hebben gedaan of voor mensen die eens willen ervaren hoe dit nu in zijn werk gaat. De avonden kunnen gaan over allerlei uiteenlopende levensvragen of thema’s die je in een nieuw daglicht wilt stellen of waarin je wilt groeien. Familieopstellingen zijn er voor iedereen die zakelijk of privé vastloopt in terugkerende thema’s en patronen. Dit kunnen vragen rondom zijn ziekte, relaties, familie, kinderen, geld of je werk, maar ook als je wilt achterhalen waarom je je verloren, verdrietig, boos, depressief of angstig voelt.

Avond Familieopstellingen in Goirle 
Opstellingen tot de kern van het probleem 

Door familieopstellingen voel en ervaar je wat er werkelijk aan de hand is. Het is vooral deze diepere bewustwording, die veel meer is dan alleen inzicht, die verruiming en helderheid brengt. Je dringt snel tot de kern van een probleem of patroon door. Wat aanwezig is laat zich vanzelf zien.

Nieuwe vorm van communicatie 

Opstellingen zijn een wonderbaarlijke veelzijdige methode die op een meer multidimensionale manier inzicht geven. Het biedt daarmee een nieuwe vorm van communicatie. Het helpt om empathisch te onderzoeken en geeft toegang tot een gedragen levenswijsheid en kan daarmee innerlijke verbinding met jezelf en relaties met anderen verdiepen.

Werkwijze: Avond Familieopstellingen

Op de avond kun je zelf een vraag inbrengen, of als representant in een familieopstelling meedoen. De ervaring is dat je zowel als vragensteller en als je als representant staat in een opstelling, je nieuwe inzichten krijgt. Ook als je nog niet bekend bent met Familieopstellingen is dit een kans deze bijzondere en krachtige werkvorm eens aan den lijve te ervaren. Er is plaats voor een aantal opstellingen per avond. We volgen hierin het veld wat laat zien en voelen welke vraag er op dat moment het meest urgent is. We vertrouwen erop dat iedereen precies eruit haalt wat nodig is op dit moment.

De avond wordt gegeven door Thea Hopmans, Professioneel in therapie – coaching, docent college psychologie en docent en begeleider Familie- opstellingen, daarnaast geeft zij ondersteuning bij Rouw & Verlies.
Wil je liever toch niet in een groep? Je kunt altijd ook een individuele Familieopstelling doen mocht je een thema verder willen uitdiepen. Je kunt dan een afspraak maken met info@theahopmans.nl

Inzicht en waarneming van ons bewustzijn is Ervaring c.q. Kennis.

 Pit Senioren College


Alle velden met zijn verplicht.