Workshop Familieopstellingen

 
  Donderdag-middag

 

Data & Tijd: 13.45 tot 16.00 uur
Inlooptijd 13.30 uur

Donderdag- middag

10 oktober     2019
31 oktober     2019
28 november  2019
19 december  2019
16 januari       2020
20 februari     2020

Opstellingswerk:
een  persoonlijke ontwikkeling.


Hier word nog aan gewerkt

Voor wie zijn familieopstellingen


FAMILIEOPSTELLINGEN VOOR WIE?

Opstellingen kunnen verhelderende en bevrijdende inzichten geven voor mensen die worstelen met vragen over relaties met een partner, met ouders, broers of zussen en met kinderen.

het kunnen ook vragen zijn over je eigen leven, over patronen die steeds terugkomen, over een diep onverklaarbaar verdriet of het steeds vastlopen in bijvoorbeeld werksituaties. 

Vooral voor die vragen, die je al langer bezig houden, waar je misschien al van alles aan hebt proberen te doen, maar op een of andere manier niet heel veel verder mee komt, kunnen opstellingen een uitkomst bieden.

Want een kenmerk van levensvragen waar een opstelling kan helpen zijn juist die vragen die te maken hebben met het feit dat je deel van een familiesysteem bent en ingebonden bent in een dynamiek.

De doorwerking van een opstelling kan soms maanden, soms zelfs jaren duren.

Voortdurend vallen er kwartjes, en langzaam wordt het leven anders.

Voor aanmeldingen of meer informatie kan vrijblijvend contact worden opgenomen tel: 06 2520 2048 of klik op:
 

 

Middag Familieopstellingen in Goirle

DONDERDAG MIDDAG FAMILIE-OPSTELLINGEN  

IN DE RUIMTE ZIT   BEWEGING DE TRILLING 

Opstellingen of resonanties geven een krachtig beeld van wat jou tegenhoudt om te zijn wie je bent, te bereiken wat je wil en voluit te leven. Tijdens een opstelling wordt de vraag of het verlangen van de inbrenger in de ruimte neergezet. De beweging komt als vanzelf.


OPSTELLINGSMIDDAGEN

Opstellingen of resonanties bieden beweging bij een steeds terugkerende therapeutische en coachvraag. Door de vraag letterlijk in de ruimte neer te zetten, kun je onderzoeken wat je tegenhoudt om te zijn wie je bent en wat je nodig hebt om te bereiken wat je “wil”. Mogelijke oplossingen, stappen of taken worden zichtbaar.

We werken tijdens de opstellingsmiddagen met verschillende (systemische) methodieken, zoals de familieopstellingen van Bert Hellinger en het resonantiewerk van Franz Ruppert. Opstellingen zijn fenomenologisch van aard; er gebeurt wat er gebeurt zonder dat daar direct een theoretische verklaring voor is.

Je bent welkom om je eigen (therapie - coach)vraag, verlangen, thema, probleem in te brengen. Of ervaar de kracht van een opstelling / resonantie als representant.


PRAKTISCHE INFORMATIE

INVESTERING                                 

INSCHRIJVEN


Opstellingen tot de kern van het probleem 

Meld je dan aan voor één van de maandelijkse open systemische OPSTELLINGSmiddag. Tijdens deze middag kun je kennismaken met  de kracht van systemisch werken en (familie) opstellingen. 

  UITGEBREIDE INFORMATIE WAT SYSTEMISCHE OPSTELLINGEN INHOUD

 Klik op Helpfull Tips voor meer informatie over opstellingen

 

 Pit Senioren College