College 'Feel-Healthy' Psychologie

Scholing - ontwikkeling - ontmoeting - inspiratie

 
Thea Hopmans

Pit college: 'Feel-Healthy' Psychologie:

Biedt toegankelijke en kwalitatief goed verzorgde cursussen, workshops en lezingen aan. Het gaat hierbij om scholing, ontwikkeling, ontmoeting en inspiratie, met tips vanuit de Positieve- gedrag, systemische en energetische Psychologie.

Ben je overtuigd? Schrijf nu in om verzekerd te zijn van een plaats. 

Pit' Thea Hopmans 

~Als je de hulp van een ander accepteert, betekent dat niet dat je gefaald hebt. Het betekent dat je er niet alleen voorstaat. 

 

Thea Hopmans vertelt

Thea Hopmans VerteltInteresse in de mens

Van jongs af aan is zij geïnteresseerd geweest in 'de mens'. Wat beweegt de mens, wat zit er achter de mens, wat zit er in de mens verborgen... Dit gaf al vroeg de richting aan die zij in het leven zou lopen. De keuze die zij nam om met mensen te gaan werken was dus niet zo'n rare keuze.

Tijdens de studie psychologie heeft zij een hoop geleerd over het energetisch vermogen van de mens, hun systemische achtergronden, stoornissen en diagnostiek (testen en vragenlijsten), dit heeft haar een goede basis meegegeven. De manier van vragen stellen, analyseren en observeren nam zij mee, Zij is 10 jaar verbonden geweest aan een instituut voor opleiding psychotherapeut en energetisch management, waar zij trainingen en opleiding gaf. Zij heeft daar gewerkt in een ruimdenkende, inspirerende en vrije omgeving, wat heeft gemaakt dat zij haar eigen stijl in therapie geven al snel leerde kennen en uitbouwen.

Sinds 1998 heeft zij zich verder gespecialiseerd in systemisch werken, zij geeft daarin workshops familie opstellingen, opleiding tot systemisch therapeut.

De volgende stap, inmiddels zelf senior.

Nu is het tijd voor de volgende stap, al haar ervaringen in het werken met en voor mensen, al haar opleidingen en cursussen, al haar docentschappen begint het haar te kriebelen om dat wat geleerd is door te geven en zo kwam Pit College 'Feel-healthy' Psychologie tot stand. Het is geen opleiding maar wel een verwijzing naar een innerlijk leerproces.

Zij voelt zich vereerd en dankbaar dat zij anderen mag begeleiden en bijstaan in deze bijzondere reis die zij 'Levens Bewust Zijn' noemt!