Pit College 'Feel-Healthy' Psychologie

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------  Wie zijn wij?
"Leren is je eigen groei creëren"

een laagdrempelige toegang tot de wereld van kennis en (zelf)onderzoek

Pit College wil graag, haar bekwaamheid en deskundigheid binnen het gebied psychologie met je delen. Met de mix van actuele relevante thema’s in dat gebied stellen wij opnieuw een boeiend thematisch programma van diverse voordrachten voor, verzorgd door Thea Hopmans met uitgebreide kennis en ervaring en een lange staat van dienst binnen de eigen praktijk.

 Pit Senioren College--------------------------------------------------------------------  Voor wie is:

PIT COLLEGE- 'FEEL-HEALTHY' PSYCHOLOGIE BESTEMD? 

Voor bevlogen mensen die zich willen ontwikkelen op het gebied van 'Feel-Healthy' psychologie'.
Mensen die willen leven vanuit aandacht, acceptatie, wijsheid en compassie, mensen die geloven in een levenskrachtig bestaan: 

Pit College is er voor mensen die hun grenzen willen verleggen en de algehele vitaliteit willen verbeteren. Die met hart en ziel een volwaardig gezond leven willen leiden. Voor iedereen die inspiratie zoekt voor persoonlijke ontwikkeling is Pit' College een belangrijke opstap.
 
Pit' College richt zich op Vrouwen vanaf 23 jaar.
Een vooropleiding wordt niet verlangd, iedereen die denkt het niveau aan te kunnen, is van harte welkom!

 Pit Senioren College-------------------------------------------------------------------  Wat bieden wij?

U WILT ZICH GEDEGEN ONTWIKKELEN OP HET BELANGRIJKE EN BOEIENDE GEBIED VAN PSYCHOLOGIE.

Wij bieden o.a.
Interactieve 'Feel-Healthy College'. 
Het college is geen opleiding, het is kennis college psychologische met inzichten en werkvormen.

De werkvormen en cursusduur zijn gevarieerd. Er worden colleges gegeven in kleine en grotere groepen van 8 tot max 25 personen. Er is een interactieve samenwerking met de docent en de medecursisten.
Iedere bijeenkomst wordt begeleid met documentaties met een overzicht en samenvatting van de onderwerpen die worden behandeld tijdens de colleges.

 Pit Senioren College-----------------------------------------------------------------  Wat we bereiken:

MENSEN- ZELFKENNIS

Elk persoon die interesse heeft in psychologie is van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze nieuwe cursus 'Feel-Healthy' psychologie voor Vrouwen! Je krijgt veel leuke tips en wetenswaardigheden vanuit de positieve Psychologie!

Waarom gedragen mensen zich zoals ze doen? Heb jij altijd al meer willen leren over het gedrag van mensen? Wil je weten hoe je dit gedrag kunt beïnvloeden en veranderen? Hier krijg je meer inzicht in na het volgen van colleges bij Pit'. Wanneer je de nadruk wilt leggen op de directe en praktisch inzetbare aspecten van de psychologie, dan is dit college iets voor jou.