Cursus: College ‘Feel-Healthy’ Psychologie Voor u?

Thea Hopmans 'Feel-Healthy' PsychologieWelkom!

Pit. Thea Hopmans heet je van harte welkom op haar site!

Pit College 'Feel-Healthy' psychologie!

Al ruim 25 jaar geeft Thea Hopmans met veel enthousiasme cursussen Positieve & Praktische Psychologie voor personen die zich willen ontwikkelen op het gebied van de Psychologie! Vrijdagmorgen 27 September 2019 start zij met een geheel nieuwe cursus: Pit college ‘Feel-Healthy’ Psychologie, met tips vanuit de Positieve, Gedrag, Systemische en Energetische Psychologie. Ook wordt er aandacht gegeven aan zingeving van het leven.

Elk persoon die interesse heeft in psychologie is van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze cursus die voor de 3e keer start op 27 september, Pit college ‘Feel-Healthy’ psychologie! Je krijgt vele leuke tips en wetenswaardigheden vanuit de Psychologie! 

Pit' College richt zich op iedereen en van alle leeftijden. Een vooropleiding wordt niet verlangd, iedereen die denkt het niveau aan te kunnen, is van harte welkom!

Pit' college psychologie bij jou in de buurt

De cursussen worden gegeven in Den Deel, Frankische driehoek 3 in Goirle.
Wacht niet langer: Kom vrijdagmorgen 27 september 2019.

Contactformulier


Alle velden met zijn verplicht.

 

Pit College- 'Feel-Healthy' Psychologie

Pit- 'Feel Healthy' Psychologie

VERDER   LEREN   VERDIEPEN   EN   ONTWIKKELEN

Psychologie is een razend interessant vakgebied waarin het gedrag van mensen centraal staat. Iedereen heeft tegenwoordig wel een mening over waarom we doen wat we doen. Dit wordt ook wel de psychologie van de koud grond genoemd. Met de cursus Psychologie leert u de basiskennis van de belangrijkste stromingen die er zijn in de wetenschap van de psychologie. Ook doet u inzichten op over de ontwikkeling en gezondheid van de mens, en op het gebied van energetische, cognitieve en systemische psychologie.

Pit’ College Feel-Healthy Psychologie is een boeiende en praktijkgerichte kennismaking met het vakgebied psychologie. Tijdens de colleges ontwikkel je kennis van en inzicht in algemene psychologische uitgangspunten en krijg je een verdere verdieping op het gebied van persoonlijkheidsontwikkeling.

Voor wie?

Je wilt graag meer kennis en inzicht opdoen op het gebied van algemene psychologie, persoonlijkheid en gedragsontwikkeling. Het college wordt verzorgd op MBO-HBO niveau. Personen die interesse hebben voor de eigen persoonlijke ontwikkeling en voor personen die de collegedagen benutten als aanvulling of als een opstap van de eigen praktijk zijn van harte welkom

Vooropleiding

Er zijn geen speciale vooropleidingseisen. Inzet en motivatie zijn de belangrijkste voorwaarden.

Aanpak 

Tijdens de colledagen ontwikkel je brede kennis en vaardigheden op het gebied van psychologie. De bijeenkomsten wordt verzorgd door een ervaren docent die zelf ook in de praktijk actief is. Tijdens het college ga je aan de slag met de belangrijkste onderwerpen binnen de algemene psychologie, zoals intelligentie, geheugen, herinneringen, leren en conditionering. Ook leer je meer over de ontwikkeling van persoonlijkheid, hierbij ga je in op zaken als emoties, prestatiedrang, zintuigelijke waarneming en bewustzijn. Ook de systemische en cognitief- gedragspsychologie komt aan bod.

Intake  testen   diagnostiek  korte-interventies

Je krijgt toegang tot een professionele leeromgeving: Gesproken woord, via documenten en testen.
Kenmerkend is de intensieve begeleiding door middel van de Pit’-methode van Thea Hopmans. De combinatie van bijeenkomsten, een professionele documentatie van het geleerde, een praktijkcoach en stimulerende docent zorgt ervoor dat je daadwerkelijk je certificaat behaalt. Pit’ College Feel-Healthy psychologie is geen opleiding, maar een persoonlijke ontwikkeling en inzicht voor jezelf en je omgeving.

Opzet van het College

De bijeenkomsten zijn interactief. Met andere woorden: je zit niet twee uur te luisteren naar een docent. Naast de discussies over het onderwerp, krijg je ook opdrachten. Deze opdrachten verschillen per bijeenkomst.

Het college bestaat uit 2 modules van 5 lessen (zaterdagen) en 10 modules op dinsdag avond. Je wordt begeleid door een ervaren docent, bij wie je met al je vragen terechtkunt. Onder begeleiding van de docent, die met beide benen in de praktijk staat, leer je de theorie toe te passen op persoonlijk gebied en in de praktijk. Dat maakt de bijeenkomsten afwisselend en motiverend. Pit’ Thea Hopmans weet dat dit een voorwaarde is om het college met succesvol af te ronden.

Collegeduur

  • Duur van het college variabel:
  • Varianten: avond dinsdag, dag zaterdag
  • Dagcollege: 5 lesdagen van 10.00 uur tot 15.30 uur
  • Avondcollege:10 lesdagen van 19.15 uur tot 21.30 uur
  • Als je de dagopleiding volgt, volg je 2 lessen op 1 dag.

Kosten

Opleidingsvariant Zaterdag                                 Opleidingsvariant Dag dinsdag                             

Korting bij betaling ineens:EUR 25                          Korting bij betaling ineens: EUR 25
Inschrijfgeld: EUR 00                                               Inschrijfgeld: EUR 00
Studiemateriaal: EUR 50                                         Studiemateriaal: EUR 50
Cursusgeld: EUR 350                                              Cursusgeld: EUR 350
Inclusief koffie en thee en een kleine lunch             Inclusief koffie en thee plus versnaperingen

Leslocatie                                                     Praktijklocatie
Pit' College Feel-Healthy Psychologie                                Pit' College Feel-Healthy Psychologie

Locatie: Frankische Driehoek 3,                              Acacialaan 1-01
Goirle 5052 BL                                                        5051 ZX  Goirle / Tilburg

Gratis informatie aanvragen

Vul hiernaast in het tekstblok jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

Praktische Psychologie voor iedereen

Pit' college 'Feel-Healthy' psychologie is boeiend van de eerste tot de laatste collegedag en is geschreven in duidelijke voor iedereen begrijpelijke taal.
Geen onnodig ingewikkelde woorden, geen overbodige psychologische theorieën maar herkenbare direct toepasbare voorbeelden.
U zult uw hele leven profijt hebben van deze cursus!
Pit ' 'Feel-Healthy' psychologie is al jaren één van mijn toppers en wordt gezien als een van de meest beklijvende psychologische-cursussen.