College 'Feel-Healthy' Psychologie

Scholing - ontwikkeling - ontmoeting - inspiratie

 
Thea Hopmans

Pit college: 'Feel-Healthy' Psychologie:

Biedt toegankelijke en kwalitatief goed verzorgde cursussen, workshops en lezingen aan. Het gaat hierbij om scholing, ontwikkeling, ontmoeting en inspiratie, met tips vanuit de Positieve- gedrag, systemische en energetische Psychologie.

Ben je overtuigd? Schrijf nu in om verzekerd te zijn van een plaats. 

Contactformulier


Alle velden met zijn verplicht.

 

5 bekendste excuses om geen psychologie te volgen

Je bent al goed op weg
je wil naar Pit' Feel-Healthy College Psychologie, maar......momenteel heb je veel excuses op je weg.

Herken je dit ook?      Wat is jouw excuus?

"Daar heb ik geen tijd voor"

Veel mensen denken dat een workshop COLLEGE volgen een enorm project is van weken of maanden. Dat hoeft helemaal niet. Je kunt bij Pit’ Feel-Healthy’ College Psychologie direct aanmelden. Je kunt er ook voor kiezen om eerst een persoonlijk gesprek aan te gaan (zie boven contact) voor meer informatie. Dit kan per e-mail (zie contact) per telefoon of op een kort consult (gesprek).

"Zo belangrijk hoeft voor mij niet"

Pit’ College Feel-Healthy Psychologie is een boeiende en praktijkgerichte kennismaking met het vakgebied psychologie. Tijdens de colleges ontwikkel je kennis van en inzicht in algemene psychologische uitgangspunten en krijg je een verdere verdieping op het gebied van persoonlijkheidsontwikkeling. INTERESSANT? Meld je aan.

 "Dat is veel te ingewikkeld voor mij"

Je hoeft geen Psycholoog of Coach te zijn om aan de workshop College Psychologie deel te nemen. Het college is namelijk zo samen gesteld dat iedereen het eenvoudig kan leren en gebruiken. Misschien dat je er even goed voor moet gaan staan, Heb je interesse voor je eigen persoonlijke ontwikkeling of de collegedagen benutten als aanvulling of als opstap van de eigen praktijk zijn van harte welkom

"Een College Psychologie levert mij extra stress op"

Het tegenovergestelde is waar. Er zijn geen speciale vooropleidingseisen. Inzet en motivatie zijn de belangrijkste voorwaarden. Tijdens de college dagen ontwikkel je brede kennis en vaardigheden op het gebied van psychologie. De bijeenkomsten wordt verzorgd door een ervaren docent die zelf ook in de praktijk actief is.

"Ik heb geen budget voor een workshop college psychologie"

Als een workshop college psychologie duizenden euro's kost dan zouden wij ook twee keer nadenken of het wel echt noodzakelijk is. Maar wat als je een volledige workshop college psychologie, inclusief documenten van de leerstof, certificaat en het volgen met een eigen groep studenten (max 12 personen) kunt krijgen voor slechts 35 euro per deel les? Betaling ineens cursusmateriaal 50 euro cadeau!

......... ←Hiernaast vind je het inschrijfformulier.........................................................................