Informatie: vervolg college

Aantekkelijk - Boeiend

Voorjaars cursus Psychologie voor iedereen.

Feel-Healthy' start:
Zaterdag 23 maart 2019

10 modules:
5 lesdagen van 10 tot 15:30 uur

Dinsdagavond 12 maart 2019

9 modules:
7 lesavonden van 19:15 tot 21:30 uur
Plus 1 volle zaterdag totaal.Opmerkingen:

Je kunt ook per lesdag (zaterdag)
of lesavond (Dinsdagavond), 
een of meerdere malen deel nemen.

Als je deel wilt nemen aan een cursus zoek op de pagina Plaatsen, Locatie & data naar de cursus van je keuze, klik op 'meer info' en vervolgens op 'direct aanmelden'. Je kunt je ook telefonisch aanmelden.

 

Boeiende cursus- 'Feel-Healthy' Psychologie

Boeiende Cursus 'Feel-Healthy' psychologie                          

Aantrekkelijk - Boeiend maar vooral léuk                      

Tijdens de cursussen worden zeer verrassende en herkenbare voorbeelden gegeven om allerlei lastige situaties zowel thuis, in familiesfeer of op de werkvloer een onverwachte wending te kunnen geven, waardoor positieve veranderingen als vanzelf gaan!

Thea: ‘Tijdens elke cursusbijeenkomst geef ik vanuit de psychologie achtergrond-informatie over het gedrag van mensen. Maar tegelijkertijd geef ik ook allerlei communicatie-tips die zowel thuis als op het werk gemakkelijk toepasbaar zijn. Door anders te denken over bepaalde situaties en anders te reageren, kom je meer in je kracht en in balans en kun je nog veel méér genieten van al het moois in het leven. Elke cursusbijeenkomst is boeiend en een feest van herkenning. Het is verrassend hoe leuk en interessant een cursus psychologie kan zijn!’
  


Opmerking van cursisten:

Tonny: “Ik heb het vertrouwen in mezelf teruggevonden door de combinatie van deelname in een groep, steun, begrip en eindeloze vriendelijkheid”.

“Thea heeft een bijzondere combinatie van ‘ratio’/zakelijkheid en een zeer sterk ontwikkelde intuïtie. Dit werkte voor mij uitstekend. Ik voelde me begrepen en veilig”.

Sophie: “Een cursus bij Thea geeft je energie en wijsheid. Een aanrader voor elke mens".

Zita: “Ik heb veel tips vanuit de psychologie kunnen toepassen, waardoor ik het fijner heb gekregen thuis met mijn man en kinderen en op mijn werk”.

Bregje: “Als psychologie je aanspreekt, dan is de cursus van Thea een leuke aanrader. Gewoon een no-nonsens mens”. 

Annelies: “Het is een fijne en positieve cursus, waar je veel positieve energie uit haalt, het was altijd jammer dat de college dag voorbij was”.