Informatie: vervolg college

Aantekkelijk - Boeiend

Voorjaars cursus Psychologie voor iedereen.

College 'Feel-Healthy' start:

Zaterdag 25 mei 2019

10 modules:
5 lesdagen van 10 tot 15:30 uur

Donderdagavond 30 mei 2019

8 modules:
4 lesavonden van 19:15 tot 21:30 uur
2 volle zaterdagen 10 tot 15:30 uurOpmerkingen:

Je kunt ook per lesdag (zaterdag)
of lesavond (Donderdagavond), 
een of meerdere malen deel nemen.

Klik op Pit' Feel-Healthy Psychologie voor meer informatie

 Je kunt je ook via contact aanmelden.

 

Boeiende cursus- 'Feel-Healthy' Psychologie

Boeiende Cursus 'Feel-Healthy' psychologie                          

Aantrekkelijk - Boeiend maar vooral léuk                    

Het eerste winter college Feel-Healthy Psychologie is voorbij, en deze was een geweldig succes voor iedereen. Het voorjaar staat voor een nieuwe uitdaging om deel te nemen, het zijn workshops-colleges voor mensen met ‘Pit’, voor mensen die naar zichzelf durven te kijken, voor mensen die hun positie en situatie in eigen handen nemen, kortom een investering in je zelf.

Tijdens de cursussen worden zeer verrassende en herkenbare voorbeelden gegeven om allerlei lastige situaties zowel thuis, in familiesfeer of op de werkvloer een onverwachte wending te kunnen geven, waardoor positieve veranderingen als vanzelf gaan!

Thea: ‘Tijdens elke cursusbijeenkomst geef ik vanuit de psychologie achtergrond-informatie over het gedrag van mensen. Maar tegelijkertijd geef ik ook allerlei communicatie-tips die zowel thuis als op het werk gemakkelijk toepasbaar zijn. Door anders te denken over bepaalde situaties en anders te reageren, kom je meer in je kracht en in balans en kun je nog veel méér genieten van al het moois in het leven. Elke cursusbijeenkomst is boeiend en een feest van herkenning. Het is verrassend hoe leuk en interessant een cursus psychologie kan zijn!’
  


Opmerking van cursisten: 22 februari 2019

“Carmen: "Bedankt, Thea het was tof".

Thea heeft een bijzondere combinatie van ‘ratio’/zakelijkheid en een zeer sterk ontwikkelde intuïtie. Dit werkte voor mij uitstekend. Ik voelde me begrepen en veilig”.

Sophie: “Een cursus bij Thea geeft je energie en wijsheid. Een aanrader voor elke mens".

Zita: “Ik heb veel tips vanuit de psychologie kunnen toepassen, waardoor ik het fijner heb gekregen thuis en op mijn werk”.

Bregje: “Als psychologie je aanspreekt, dan is de cursus van Thea een leuke aanrader. Gewoon een no-nonsens mens”. 

Annelies: “Het is een fijne en positieve cursus, waar je veel positieve energie uit haalt, het was altijd jammer dat de college dag voorbij was”.

Lia: "Wat heb ik veel geleerd. Het was leerzaam en het heeft mij geholpen, waar ik nu ben in mijn rouwproces. Dank je wel voor al je lieve woorden en begrip. Een geweldig mens ben je Thea. lieve groet".

Angela: "Beste Thea dank voor de bijzondere bijeenkomsten, inzichten, nieuwe kennis en ervaringen. Ik zal je de map (lesmap documenten) ongetwijfeld vaker ter harte nemen. Hartelijke groet".

Jurien: "Lieve Thea, soms komt wat je nodig hebt precies op het juiste moment op je pad. Ik ben blij dat ik het moment heb gepakt. Dank je voor al je kennis en kunde en het delen hiervan met ons in een zo veilige sfeer. Warme groeten".