De meest gestelde vragen

 

WAT

DOEN

WIJ
 

'Wat ik zo fijn vind aan psychologie is dat het een veelzijdige en brede studie is, waarbij je gaandeweg steeds verder gaat verdiepen in wie jij bent, wat je nodig hebt en wat je wilt bereiken, en wie de ander is' 

'We adviseren, inspireren en begeleiden van transformatie naar manifestatie

We doen wat werkelijk werkt.

Daartoe verbinden we het onbewuste met het bewuste en het geziene met het ongeziene.

We maken mensen wakker en heffen illusies op.

 We luisteren breed en voelen groots.'

Met een open oog naar jou.

Groet van Thea Hopmans 

Contactformulier


Alle velden met zijn verplicht.

 

'Feel-Healthy' Meest gestelde vragen

Vr: vragen     A: antwoorden

Vr: Wat zijn de voordelen van het volgen van een college?

A: Het is een geanimeerd college waarin je véél inzicht krijgt in het denken en handelen van mensen! De groepen zijn erg gezellig en er is veel herkenning. Je krijgt antwoord op de vraag waarom mensen zich gedragen zoals zij dat doen in bepaalde situaties. Communicatie op de werkvloer en in relaties, en het verschil in communicatie tussen mannen en vrouwen komen aan de orde. Door kennis vanuit de psychologie voel je je krachtiger en neemt je zelfvertrouwen nog meer toe!

Vr: Waarom college voor iedereen?

A: Het college is speciaal ontwikkeld voor iedereen die belangstelling heeft voor psychologie, men krijgt in korte tijd inzicht in het gedrag van mensen, van jezelf en je omgeving.

Vr: Wat is de gemiddelde leeftijd van de deelnemers?

A: Aan het volgen van het college is geen leeftijd verbonden. Elke persoon die belangstelling heeft voor psychologie is van harte welkom. Gewoonlijk is de leeftijd boven de dertig jaar omdat men door hun levenservaring hiervoor belangstelling hebben.

Vr: Worden er oefeningen of rollenspelen gegeven?

A: Er worden oefeningen en rollenspellen gedaan. Je kunt gewoon ontspannen komen en luisteren en er is natuurlijk ruimte om vragen te stellen.

Vr: Kan ik dit college volgen, ook al heb ik geen vooropleiding?

A: Iedereen kan het college volgen omdat deze zeer helder en herkenbaar is. Ook voor personen die niet bekend zijn met psychologie is het college nog altijd boeiend en leerzaam.

Vr: Mocht ik een collegeochtend of avond missen, mag ik die dan inhalen?

A: Wij bieden je waar mogelijk de gelegenheid om een gemiste les in te halen, deze worden in overleg samen besproken. Alleen: - het inhalen van gemiste lessen is een sevice, geen recht.

Vr: Wat is het college-materiaal?

A: Het materiaal bestaat uit documentatie (college-map) over de besproken onderwerpen en een certificaat als bewijs van deelname.

Vr: Is er een vervolgcollege?

A: Er is voor de vrouwen die belangstelling hebben nog een vervolgcursus bestaande uit acht dagdelen. Deze start vrijdagmorgen 27 september 2019 

Vr: Worden er thuis opdrachten gegeven?

A: Thuiswerk; deze komt weinig voor, u wordt wel gevraagd de documenten goed te bestuderen. Alleen al door het college te volgen krijg je veel bruikbare informatie.

Vr: Kunnen mannen ook deelnemen aan de colleges?

A: De voorjaars colleges zijn voor iedereen, de najaars cursus is uitsluitend voor vrouwen, omdat mannen en vrouwen verschillend van elkaar communiceren. Mocht je een vraag hebben bel ons zeker geheel vrijblijvend op:

Vr: Betaling van het lesgeld hoe vindt die plaats?

A:  De betaling van het lesgeld vindt uitelijk 1 week voor de aanvang van het lesprogramma plaats, op aanvraag is het mogelijk in termijnen te betalen. 


Tel: 06 2520 2048 of vul het contactformulier in.