Pit' Coaching met opstellingen in Goirle

PIt' COACHING MET OPSTELLINGEN IN GOIRLE

  

Individuele opstellingen 

 

DE HELENDE WERKING VAN OPSTELLINGEN - GOIRLE

Een dag-deel  of avond waarin je kunt opstellen wat jou bezighoudt op dit moment.

 

Holistische Systemische Therapie

Holistische Systemische Therapie in Goirle

Holistische therapie bij praktijk Thea Hopmans in Goirle zorgt ervoor dat jij weer kunt genieten van het moment. Als holistisch Systemisch therapeut werk ik met verschillende therapievormen die alle, de mens als geheel benaderen, maar daarin andere accenten leggen. Holistisch betekent: de hele mens beziend. Tijdens de therapie neem ik daarom alles mee wat jou maakt tot wie jij bent als mens.Holistische therapie

Therapie vormen 

De belangrijkste therapievormen die ik gebruik zijn (klik voor meer informatie):

  • energetisch lichaamswerk
  • adem bewustzijn
  • systemisch met kleine opstellingen
  • didactische werkvormen
  • meditatie
  • PRI: als onderdeel
  • innerlijkkind werk

Therapie sessies

Tijdens een sessie bekijk ik welke vorm of welke combinatie van vormen voor die sessie het meest geschikt is. Zo geef ik het kader voor de sessie aan op basis van de door jou ingebrachte inhoud. Hierbij is het wezenlijk dat jij bereid bent je in te spannen en aan de slag te gaan met wat we tijdens jouw sessie tegen komen. Zonder jouw inzet, is groei en verandering niet mogelijk.

De kern en achtergrond van de therapie

Mijn benadering van een therapiesessie heeft als kern een visie die is gevormd vanuit enkele grote levensvisies - waaronder het boeddhisme, het sjamanisme en systemische en positieve gedrag psychologie waar ik met mijn hele wezen achter sta. De achtergrondkennis die in de therapievormen is verwerkt, komt onder andere voort uit de chakra en energetische- psychologie.


Liefde voor jezelf

Een essentieel onderdeel van deze therapievormen is kijken naar jezelf en jezelf omarmen: de liefde voor jezelf. Van jezelf houden vinden de meesten van ons erg moeilijk. En toch is juist dát wat je nodig hebt om je levenspad met plezier en voldoening, en met ruimte voor jezelf én anderen te lopen.

Vanuit je schaduw naar het licht

Jezelf liefhebben is een levenslange zoektocht. Iedereen is geneigd bepaalde delen, 'schaduwkanten', van zichzelf af te wijzen, te onderdrukken of zelfs te verachten. Maar juist doordat je die delen van jezelf niet wilt zien, blijven ze zich melden zoals ze zijn: vervelend, 'slecht’, lastig.    

Wijs je je schaduwkanten op voorhand af, dan zul je ze nooit kunnen veranderen en heling kunnen bieden. Juist in het omarmen en in het welkom heten en dus in het liefhebben van al je delen, zit de verander- en groeimogelijkheid. Door er wél naar te kijken met je eigen ‘innerlijke licht’ kun je ze zien voor wat ze zijn, voor wat ze willen zeggen. Pas dan kun je kiezen hoe je er in de toekomst mee wilt omgaan. 

Zoek je ondersteuning in de zoek en verandertocht naar en in jezelf, dan bied ik je die graag.

Ik wil graag meer weten of een afspraak maken

Het eerste gesprek is bedoeld als kennismaking, deze kennismaking is gratis. Indien wij naar aanleiding van dit gesprek besluiten om verder te gaan, spreken we in eerste instantie af voor een sessie. Na deze sessie maken we indien nodig afspraken voor vervolgsessies.

dddd