workshop Thea Hopmans Goirle
De mooiste reis, is de reis in jezelf

Loop jij vast? Zakelijk of privé? Herken je terugkerende thema’s en patronen? Familie-opstellingen maken blokkades zichtbaar. Met onze workshops en opleidingen hebben we al honderden mensen als jij verder geholpen. En vele -vele professionals opgeleid om de kracht van het opstellen zelf toe te passen. Wees welkom

 

Wat levert een familieopstelling een vraagsteller op?

Wat een familieopstelling een vraagsteller oplevert is heel verschillend. Door een opstelling verkrijgt hij informatie over de dieperliggende achtergronden van zijn ‘verstrikking’.

Workshop Familieopstellingen Thea Hopmans
Wat de vraagsteller na de opstelling met deze informatie doet, is natuurlijk aan hem.

Vaak ervaart de vraagsteller na de opstelling opluchting over de verkregen duidelijkheid en kan hij weer nieuwe stappen zetten in zijn leven. Ook vindt er regelmatig een stuk verwerking plaats van iets wat niet eerder een plek heeft kunnen krijgen. En soms is het voor de vraagsteller al voldoende dat hij meer inzicht in zijn vraag heeft gekregen en kiest hij ervoor om de bekende, vertrouwde situatie in stand te houden.

Bovendien werkt een familieopstelling op een dieper niveau heel erg lang door. Het kan dus ook zo zijn dat een vraagsteller in eerste instantie niet het idee heeft dat er veel gebeurd is, maar er na verloop van tijd achter komt dat er wel degelijk dingen veranderd zijn. En dat kan zelfs maanden later zijn.