Welkom op de site van Pit’ Thea Hopmans.

Specialisaties

- Angsten
- Depressie, somberheid
- Klachten n.a.v. een traumatische
  gebeurtenis/PTSS
- Rouw en verlies
- Overbelasting en burn-out
- Lichamelijke klachten gerelateerd aan
  spanning/psychisch functioneren
- Dwangklachten
- Problemen in vriendschappen
- Problemen met het ouder worden
- Onzekerheid, negatief zelfbeeld

Behandelingen 

- Cognitieve gedragstherapie
- Systemische psychologie
- Familie en thema opstellingen
- Psycho energetische therapie
- Autogene mindfulness
- E-Health
- College 'Feel-Healthy' Psychologie
- Rouw en Verlies
- Individueel coachen
- Training: innerlijk kind werk

  Nieuws Thea Hopmans

DIRECT AANMELDEN

De plaatsen zijn beperkt, aarzel dus zeker niet  Wij ontvangen u graag.


 

Welkom


 

 

Over 'Feel-Healthy' Psychologie

In haar praktijk Feel-Healthy Psychologie in Goirle – Tilburg, Kijk Thea Hopmans  naar de mens als geheel, door in de behandeling oog te hebben voor mentale én lichamelijke gezondheid, ontspanning en gezonde voeding. Mensen beschouwen gezondheid als een van de belangrijkste waarden in hun leven. Goede lichamelijke en mentale gezondheid is dan ook de basis van alles wat we doen. Op een positieve, toegankelijke en efficiënte wijze met wetenschappelijk onderzoek als basis. Je kunt bij haar terecht bij uiteenlopende klachten, waaronder angst, somberheid, onzekerheid, problemen met het invullen van het leven of bijv. klachten naar aanleiding van traumatische ervaringen.

Je voelt je goed als je goed doet voor jezelf (en de ander). Mijn filosofie is dat het belonend is om goed voor jezelf te zorgen, of dit nou gaat om gezonde voeding, voldoende slapen, genoeg ontspannen, bewegen of oog hebben voor je eigen fysieke en mentale gezondheid.”

Praktijk:
Interesse in de mens

Psychologie en psychotherapie hoort bij mij. Ik weet niet anders dan dat ik geïnteresseerd en gefascineerd ben door wat mensen drijft. Wat maakt dat iemand doet wat hij doet en denkt wat hij denkt? Het begrijpen hiervan geeft me de mogelijkheid om te kunnen bijdragen aan ontwikkeling en gezondheid van de ander”

Thea Hopmans ze startte haar eigen praktijk ‘Feel-Healthy Psychologie’ in Tilburg en (Bordeaux) Frankrijk en sinds 2 jaar in Goirle. Dit deed ze vanuit de wens om mensen te ondersteunen in het optimaliseren van hun eigen gezondheid, of dit nou uit preventief oogpunt is of als er al klachten zijn. Ze levert graag een bijdrage aan dat mensen zich weer lekker in hun vel gaan voelen. Ze kijkt op een holistische manier naar gezondheid, naar de mens als geheel, waarbij ze ook o.a. leefstijl, fysieke gezondheid en ontspanning in het totaalplaatje meeneemt.

     De bronafbeelding bekijkenAanmelden & Werkwijze

Aanmelden kan door op de website www.theahopmans.nl op de button:  
Ook is mailen naar info@theahopmans.nl of bellen naar 06-2520-2048 mogelijk

Tarieven: Private behandeling/ coaching 

Het tarief per sessie van privaat betaalde individuele behandeling, private coaching en wandelcoaching is 65.00 euro. Een sessie duurt ongeveer 60 minuten. Het tarief voor een e-health consult is 35.00 euro. Voor deze consulten wordt ongeveer 30 minuten behandeltijd gerekend.

De praktijk is gehuisvest in het pand 'Acacialaan 1-01' in Goirle Noord- Brabant.

 Welkom bij Pit' Thea Hopmans

Pit' College Feel-Healthy Psychologie 
Kijk hiernaast ook naar:
Specialisaties & Behandelingen in het orange tekstblok


Alle velden met zijn verplicht.