Thea Hopmans

Hoe kan je hoofd mentaal vrij zijn?

In mijn praktijk als Therapeut ervaar ik dagelijks hoe mensen gevangen zijn door bepaalde gedachten en emoties die worden ervaren als blokkades die ervoor zorgen dat we keer op keer weer “terugvallen” in oude patronen.

Maak je steeds weer dezelfde fouten in het leven, terwijl je je hebt voorgenomen om een volgende keer anders te reageren? Vertoont je gedrag hardnekkige patronen, die je zeer tegen je zin niet eenvoudig kunt doorbreken? In dat geval helpt Sofrologie je verder.

Sofrologie leert je om de oorsprong van je gedragspatronen te doorgronden, hun invloed op je alledaagse leven te onderzoeken en jezelf zodanig te herpakken dat je je beter gaat voelen en beter voor jezelf kunt zorgen en opkomen.

Aan de hand van vele voorbeelden, theoretisch en praktisch maakt het inzicht en het doorbreken van patronen duidelijk, hoe patronen van gedrag, gedachten en gevoelens zijn ontstaan en hoe je die door oefeningen het bewustzijn kunt veranderen naar een gezond welzijn.

Thea Hopmans is psycho-energetisch en systemisch therapeut en maakt gebruik van de wetenschappelijke ingang van Sofrologie als belangrijk onderdeel in haar praktijk. Bezoek een van de cursussen bel gewoon op en ik maak een plaatsje vrei voor een vrijblijvende bezoek.