Thea Hopmans

CORONA-VIRUS/Pit’ Praktijk voor Psychotherapie Thea Hopmans

CORONA – VIRUS

Pit’ Praktijk voor Psychotherapie Thea Hopmans

INFORMATIE

De impact van het Corona-virus is groot. Het raakt de gezondheid van onze medemensen en ons dagelijks leven. Groot en klein. Ik hoop dan ook jij en je dierbaren in goede gezondheid (blijven) verkeren.

Voor jou als ouder, zoon en dochter van… zijn dit spannende tijden. Gelukkig heeft onze overheid maatregelen aangekondigd om ‘de motor’ van de gezondheid niet te laten stilvallen en alle zoveel mogelijk tegemoet te komen. Ondanks deze hulp zal er een uitdagende periode aanbreken voor ons als mens, ouder, zoon en dochter van.

Met dit bericht wil ik je op de hoogte brengen van de maatregelen die ik neem. Mijn onvoorwaardelijke toewijding voor een goede gezondheid en veiligheid van jou als relatie en cliënt.

Consulten en groepsbijeenkomsten.

Op dit moment werk ik door, weliswaar in aangepaste omstandigheden. Lees hier verder meer over.

Wel laat ik de opleiding, cursussen en workshops die gepland waren voor deze maand in maart en tot maandag 20 april niet doorgaan.

Komende periode

Het is onbekend wanneer de maatregelen voor een (snelle) verspreiding van het virus worden ingetrokken of juist uitgebreid. Het is niet duidelijk wanneer we ‘het gewone leven’ weer mogen voortzetten. Wél weten we zeker dat deze maatregelen van tijdelijke aard zijn.

Mocht je direct hulp willen hebben voor een consult of een goed communicatie moment richting je vraag, dan sta ik voor je klaar.

De komende periode zal ik mijn aanbod afstemmen op de huidige situatie. Hieronder heb ik beknopt omschreven wat en wanneer ik mijn diensten aanbied.

Wat gebeurt er met ...?

Telefoon: WhatsApp – Skype – E-mail

Over de drie bovenstaande mogelijkheden wordt nader uitleg gegeven, deze vorm van consult-contact is ontstaan vanuit het Corona-crisis.
IK zal met u wekelijks contact houden over het moment dat de RIVM (Corona) een mededeling uitgeeft over de veiligheid van de contacten met elkaar.

Pit’ Praktijk Thea Hopmans: websites

De service en het mededelen van Pit’ Praktijk websites is niet gewijzigd, het enigste dat gewijzigd gaat worden zijn de data. De realisatie van een vernieuwde data hiervan zal uitgevoerd worden na de melding RIVM

Tijd voor een andere-start?

Vanwege de huidige situatie hebben veel personen, rond hun eigen handelen en problemen veel vragen. Omdat de praktijk gesloten is kunnen we op deze manier toch met elkaar in contact komen en je ondersteunen met je vraag.

Door goede voorbereidingen te treffen op het gebied van WhatsApp, E-mail of Skype, kunnen we in de nabije toekomst hier zelfs mee doorgaan.

Graag vernemen we wanneer en waarmee we u het beste kunnen helpen.

Service en bereikbaarheid

Ik zal mijn uiterste best doen om de service op gelijke wijze te bieden zoals je van mij gewend bent. Ik blijf op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09.30 en 17.00 uur. Je mag mij altijd mailen.

Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met mij op.

Vertrouwen en trots

Ik heb het volste vertrouwen in u als mens. Wij zijn veerkrachtig, ondernemend en positief. We staan schouder aan schouder als het nodig is. We zijn gelijke in moeilijke tijden.
Samen zullen we dit virus overwinnen.

Ik wens u, de familie en je dierbaren, het allerbeste.

Met vriendelijke groet,
Thea Hopmans

VOLG Pit’ Praktijk voor Psychotherapie

Wil je meer weten over Pit’ Praktijk voor Psychotherapie en wat ik voor u kan betekenen? Of wil je gewoon eens met mij van gedachten wisselen? Neem dan ook contact met mij op. 

Thea Hopmans
Interesse in de mens: Van jongs af aan is zij geïnteresseerd geweest in 'de mens'. Wat beweegt de mens, wat zit er achter de mens, wat zit er in de mens verborgen... Dit gaf al vroeg de richting aan die zij in het leven zou lopen. De keuze die zij nam om met mensen te gaan werken was dus niet zo'n rare keuze. Tijdens de studie psychologie heeft zij een hoop geleerd over het energetisch vermogen van de mens, hun systemische achtergronden, de cognitieve en positieve gedragstherapie, stoornissen en diagnostiek (testen en vragenlijsten), dit heeft haar een goede basis meegegeven. De manier van vragen stellen, analyseren en observeren nam zij mee, Zij is 10 jaar verbonden geweest aan een instituut voor opleiding psychotherapeut en energetisch management, waar zij trainingen en opleiding gaf. Zij heeft daar gewerkt in een ruimdenkende, inspirerende en vrije omgeving, wat heeft gemaakt dat zij haar eigen stijl in therapie geven al snel leerde kennen en uitbouwen. Sinds 1998 heeft zij zich verder gespecialiseerd in systemisch werken, zij geeft daarin workshops familie opstellingen, opleiding tot systemisch therapeut. Thea houd van uitdagingen en is zich gaan verdiepen in Sofrologie. Alles wat met Sofrologie te maken heeft is voor haar niet nieuw zowel de oefeningen als de methodiek heeft zij al vele malen doorlopen, zowel individueel als in groep processen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *