Thea Hopmans

CORONA VIRUS en de gevolgen voor de: opleiding, cursussen en de bijeenkomsten

CORONA-VIRUS

Pit' Praktijk voor psychotherapie

INFORMATIE

Vanwege het corona-virus en de vanuit de Rijksoverheid opgelegde maatregelen hierover worden tot 01 juni a.s. de opleiding, cursussen en bijeenkomsten verplaatst naar een andere data, hierover later meer. Deelnemers die reeds gestart zijn krijgen 100% hun lesgeld terug.

Voor de opleiding, cursussen en bijeenkomsten die na 1 juni vallen gaan we nieuwe data plannen zodra we zicht hebben wanneer dit weer verstandig is. Dat weten we nu nog niet, maar zodra we daar meer over weten, hoor je van ons!

Op dit moment is nog niet duidelijk of de nu geldende richtlijnen ná 01 juni van kracht blijven of gewijzigd worden. Het is voor ons dan ook niet mogelijk om in te schatten of ná 01 juni de trainingen weer hervat kunnen worden. Naar verwachting wordt hierover in de week van 21 mei a.s. meer duidelijkheid verschaft door de Rijksoverheid.

Wel of niet aanmelden voor een opleiding, cursus en bijeenkomsten?

Stel dat je op het punt staat om je in te schrijven voor een opleiding, cursus of een bijeenkomst bij het Pit’ College; wat is dan wijsheid? Schrijf je gerust in, mocht het zo zijn dat je uiteindelijk ingeschreven hebt voor een cursus die vanwege het corona virus niet kan doorgaan, vinden we ook met jou een oplossing. Uitgangspunt hierbij is, dat cursisten geen extra kosten hebben bij verzetten en de cursus niet hoeven te betalen voordat wij zeker weten wat nu echt mogelijk is. Wordt de data weer verschoven dan ga ik de opleiding verplaatsen naar  ongeveer half september.

Het Pit’ College stelt hoge eisen aan de kwaliteit van haar dienstverlening in de praktijk. Zowel voor opleidingen en cursussen als voor de bijeenkomsten wil zij dan ook een veilige en gezonde omgeving bieden aan al haar cliënten en cursisten. In dat kader speelt het Coronavirus uiteraard een rol. Wij volgen de ontwikkelingen rondom het Coronavirus op de voet en maken hierbij keuzes, waarbij wij ons laten leiden door de (aangescherpte) richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM.

Het Pit’ College zal geen onlinediensten aanbieden als het gaat over de opleiding, cursussen en bijeenkomsten, daar de materie die wordt aangeboden heel persoonlijk en in sommige gevallen kwetsbaar is. De fysieke bijeenkomsten hebben een meerwaarde, er zijn veel interactieve en reflectieve leermomenten onder en met elkaar.

Wel biedt het Pit’ College online consulten aan via de WhatsApp-video en skype ook is chatten en e-mail is mogelijk. Uitgebreide informatie komt binnenkort op de site. Er wordt uitleg gegeven wat de voorwaarden zijn en hoe te gebruiken.

Wanneer je andere vragen hebt, dan willen wij je vragen om contact met ons op te nemen via: 06 2520 2048 of info@theahopmans.nl . We hopen je uiteraard binnenkort te zien bij het Pit’ College; opleiding, cursussen of bijeenkomsten!

Het Pit’ College volgt de ontwikkelingen en het beleid van het RIVM op de voet. De informatie op deze pagina kan daarom wijzigen. Raadpleeg deze pagina daarom regelmatig voor de laatste informatie. 

Met vriendelijke groet Thea Hopmans.

Thea Hopmans
Interesse in de mens: Van jongs af aan is zij geïnteresseerd geweest in 'de mens'. Wat beweegt de mens, wat zit er achter de mens, wat zit er in de mens verborgen... Dit gaf al vroeg de richting aan die zij in het leven zou lopen. De keuze die zij nam om met mensen te gaan werken was dus niet zo'n rare keuze. Tijdens de studie psychologie heeft zij een hoop geleerd over het energetisch vermogen van de mens, hun systemische achtergronden, de cognitieve en positieve gedragstherapie, stoornissen en diagnostiek (testen en vragenlijsten), dit heeft haar een goede basis meegegeven. De manier van vragen stellen, analyseren en observeren nam zij mee, Zij is 10 jaar verbonden geweest aan een instituut voor opleiding psychotherapeut en energetisch management, waar zij trainingen en opleiding gaf. Zij heeft daar gewerkt in een ruimdenkende, inspirerende en vrije omgeving, wat heeft gemaakt dat zij haar eigen stijl in therapie geven al snel leerde kennen en uitbouwen. Sinds 1998 heeft zij zich verder gespecialiseerd in systemisch werken, zij geeft daarin workshops familie opstellingen, opleiding tot systemisch therapeut. Thea houd van uitdagingen en is zich gaan verdiepen in Sofrologie. Alles wat met Sofrologie te maken heeft is voor haar niet nieuw zowel de oefeningen als de methodiek heeft zij al vele malen doorlopen, zowel individueel als in groep processen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *