Thea Hopmans

DE WERELD VERANDERT OPEENS RAZENDSNEL…

Wat betekent dat voor jou?

Volg de actualiteiten en achtergronden

Beste lezer
Misschien kennen we elkaar nog niet persoonlijk maar wat nog niet is kan nog komen. Ik wil graag een nieuw onderdeel van mijn praktijk introduceren. Deze introductie vindt plaats in week 42 (van maandag 12 t/m zaterdag 17 oktober en duurt 4 dagen met verschillende aanvangstijden:

Het Pit' College biedt u:

Pit’ College heeft een Sofrologie introductieprogramma ontwikkeld waarmee iedereen de eerste stap op het Sofrologisch pad kan zetten.
Het programma bestaat uit een 1:45 uur durende workshop waarin Thea Hopmans, eigenaresse van Sofrologie Nederland, je meeneemt door de basis van Sofrologie, je gaat ervaren wat adem-bewustzijn, ontspanning, autogene-training, progressieve relaxatie en meditatie de belangrijkste bewegingen zijn, ook inzicht in het eigen functioneren met de aandacht naar het bewust- zijn, zodat je weet waar het over gaat wanneer jij je wilt inschrijven voor de reguliere lessen. 

Tijdens deze introductie krijg je ook tips die je gaan ondersteunen bij jouw keuze welke cursus of opleiding jij wilt gaan volgen en is er ruimte om vragen te stellen.
Bij het introductieprogramma hoort dat jij onbeperkt alle trainingen cursussen en opleiding mag volgen tegen een korting van 10% aangekocht in 2020, Eerder beginnen met lessen en later de introductieworkshop volgen mag ook.

Voor  en tijdens de start van de nieuwe cursussen kun je deelnemen aan de vier GRATIS proeflessen. Het doel van de proefles is een eerste kennismaking met Sofrologie en andere leer aspecten die daar deel van uitmaken, de docent en de cursusruimte. 

Zie jij dat zitten neem dan contact op en we gaan kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Zie de button hieronder voor meer informatie  Warme groeten, van het Pit’ College: u docent en psychoterapeut Thea Hopmans

Thea Hopmans
Wie ben ik? Thea Hopmans u Sofrologie Therapeut - coach en begeleider. Sofrologie bestudeert het bewustzijn en zijn essentiële waarden. Mijn passie en liefde voor de mensen leidde mij tot de bekwaamheid van psychotherapeut met veel aandacht voor het energetisch vermogen en het gedrag van de mens en van daar naar systeemtherapeut met inzicht van het dynamisch familiesysteem. Dit alles leidde mij naar de Sofrologie wat voor mij perfect aansloot in mijn interesse en nieuwsgierigheid naar de mens. Met liefde voor het vak en de mensen leid ik een eigen praktijk voor zowel individuele personen als groepen. Sofrologie betekent voor mij een manier van leven en zijn, aanwezig zijn, onbevooroordeeld luisteren, durven benoemen en voelen wat er leeft, vertrouwen schenken, ‘waardevol’ zijn en leven. Ik bekijk iedere dag weer gefascineerd naar dit wonderbaarlijke fenomeen dat ‘leven’ heet, en beleef dit avontuur met teugen. Voor afspraken en inlichtingen: info@theahopmans.nl Tel: 06-25202048 Kijk en lees verder op de site, een beetje nieuwsgierigheid mag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.