Thea Hopmans

SOFROLOGIE ‘Leven in je lijf een totaal aanpak van lichaam én geest’

Een totaal aanpak van lichaam én geest

Ga in 5 maanden aan de slag met nieuwe gewoontes die je elke dag meer focus, ontspanning, bewustzijn en zelf inzicht opleveren. In deze speciale 5 maanden training krijg je krachtige en praktische inzichten uit de Sofrologie, Psychologie (gedrag) en Systemisch werk, die je volle en drukke dagelijkse leven een stuk plezieriger maken. Wanneer gaan we van start? 27 oktober 2020.

De training- cursus is een wekelijkse training (er is rekening gehouden met school vakantie) die 5 maanden duurt, de bijeenkomsten duren 1:45 uur in groepsverband. De kracht van het werken in groepsverband geeft veel dynamiek en blijvende leer momenten

5 maanden op dinsdag ochtend

Informatie

 • •  Mayor Sofrologie cursus inhoud
  •  Welke vormen van therapie training zijn er?
  •  Hoe verloopt een Sofrologie behandeling?
  •  Voor wie is Sofrologie geschikt?
  • 
  Een Sofrologiesessie kent 5 stadia.

ALGEMENE INFORMATIE

Data: 8 bijeenkomsten op dinsdag ochtend
Tijd: ….
Kosten: ….
Locatie: ….

Benieuwd hoeveel tevreden cliënten u voor gingen? Lees de referenties die zij over ons schreven op onze website en laat u overtuigen.

Nov 20, 2019 Virtueel CAT Complementair Aanvullende Therapeuten schild Het virtuele CAT-schild is onderdeel van de aansluiting bij CAT. Met dit schild geef je een duidelijk signaal van professionaliteit af aan bezoekers van de website van je praktijk. Het schild kun je plaatsen op je website. Alleen level 3 en 5 kunnen het (blauwe) CAT complementair schild voeren. Dit betekend dat zij naast CAT-kwaliteitsstandaarden van CAT ook voldoen aan de eisen van zorgverzekeraars.

AANGESLOTEN BIJ BEROEPSVERENIGING CAT COLLECTIEF ALTERNATIEVE THERAPEUTEN

CAT therapeuten nr. CM 3603-22-04-20
Jaarlicentie 2020 Erkend  Therapeut – level 4

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.