Thea Hopmans

SOFROLOGIE: Nieuws voor professionals, het spijt ons….

Een aanloop naar de opleiding Sofrologie

Tot onze spijt staat de opleiding even stil, deze beslissing doet mij zeer. In de Corona tijd is het helaas niet anders. Wanneer de omstandigheden weer wat gunstiger worden hervatten we de opleiding. Tijdens de lessen is er geen fysiek contact en de ruimte is 1.5 meter, toch nu vele besmet zijn is het een pas op de plaats. 

Wel kan ik Sofrologie ‘Leven in je lijf’ in een groep (6 personen) online aanbieden. Ik zie dat als een voorbereiding  of aanloop van de opleiding ‘Leven in je lijf ‘ online, hiervoor worden certificaten afgegeven op het eind van de totale 5 maanden sessies. Wanneer je besluit om de opleiding op te pakken worden de kosten die gemaakt zijn als voorbereiding, van de betaling opleiding afgetrokken. Je ziet we laten je niet in de steek, wel ziet het er even anders uit.

Nieuws voor professionals

Wanneer je deelneemt aan de volledige Sofrologie “leven in je Lijf” cursus inclusief een eindexamen dag kom je in aanmerking voor een certificaat Wellness en stap je tevens in het 1e opleidingsjaar met aftrek van je cursus geld. Het certificaat geeft je toegang tot het geven van: 

Thea Hopmans Psycho Therapeut & Sofroloog

Wij horen nog graag van u

Praktijk voor psychotherapie training en opleiding. U docent Thea Hopmans

  • SOFROLOGIE OP WELLNESS NIVEAU
  • Relaxatiemethode binnen de ouderenzorg
  • Sport clubs, sport vereniging, sport individueel en wellness programma’s (Hotel)
  • Binnen de zorg rond zwangerschap, daarvoor en daarna
  • Een sterke aanvulling binnen de eigen of groepspraktijk. Een gezonde Meerwaarde

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.