Thea Hopmans

Het jaar 2021

Allereerst de beste wensen voor 2021

Dat we mogen leven zonder zorgen, zonder ziektes, met een wereld die vrede kent.

Dat het hart zich ten volle mag openen in liefde en warmte, voor jezelf en de anderen.

Met lieve groeten Thea Hopmans

Thea Hopmans
Wie ben ik? Thea Hopmans u Sofrologie Therapeut - coach en begeleider. Sofrologie bestudeert het bewustzijn en zijn essentiële waarden. Mijn passie en liefde voor de mensen leidde mij tot de bekwaamheid van psychotherapeut met veel aandacht voor het energetisch vermogen en het gedrag van de mens en van daar naar systeemtherapeut met inzicht van het dynamisch familiesysteem. Dit alles leidde mij naar de Sofrologie wat voor mij perfect aansloot in mijn interesse en nieuwsgierigheid naar de mens. Met liefde voor het vak en de mensen leid ik een eigen praktijk voor zowel individuele personen als groepen. Sofrologie betekent voor mij een manier van leven en zijn, aanwezig zijn, onbevooroordeeld luisteren, durven benoemen en voelen wat er leeft, vertrouwen schenken, ‘waardevol’ zijn en leven. Ik bekijk iedere dag weer gefascineerd naar dit wonderbaarlijke fenomeen dat ‘leven’ heet, en beleef dit avontuur met teugen. Voor afspraken en inlichtingen: info@theahopmans.nl Tel: 06-25202048 Kijk en lees verder op de site, een beetje nieuwsgierigheid mag.