Thea Hopmans

Cursus – Workshop

Cursus - Workshops

'Leven in je lijf'

Zie het vinden van je ‘Leven in je lijf’ als een avontuurlijke reis. Gaandeweg zul je ontdekken dat je langzaam gaat zakken van uit je hoofd (denken en bedenken) zodat het leven in je lijf weer gaat stromen. Begin niet morgen, maar kom direct in actie. Werk beetje bij beetje naar je gezonde doel toe. Wees geduldig en haast je niet. Blijf jezelf steeds ontwikkelen.

Sofrologie speciaal voor vrouwen

Vrouwen die goed voor zichzelf willen zorgen, die zelfbewust en positief in het leven willen staan en daar vaardigheden voor willen ontwikkelen. Voor preventie en reductie van stress gerelateerde klachten (lichamelijk, geestelijk, gedragsmatig). 

Ontdek de dynamische relaxatie
Psychologie en Sofrologie draait om ontspanning en bewustwording.
Het bestaat uit een breed gamma van oefeningen. Enerzijds actief lichamelijke en dynamische oefeningen. Anderzijds rustige statisch, meditatieve oefeningen. De sessie begint met een kennismaking.

'Leven in je Lijf'

Groeien is niet groter worden, maar je bewust worden van je grootsheid

Cursussen

  • 09:30 - 11:15
  • 10 bijeenkomsten
  • Startdata: 07-04-2020 (dinsdagochtend)

Sofrologie 'Leven in je lijf'

We doen oefeningen, die het lichaam vitaliseren en ondersteunend zijn om de stress en blokkades in het lichaam los te laten. Dit doen we door: te gronden, het lichaam los te maken, de spieren op te warmen, de ademhaling te verdiepen, stress reducerende oefeningen en zelfmassages. En door gebruik te maken van:
  • 09:45 - 11:30
  • 8 bijeenkomsten op vrijdagmorgen
  • Startdata: 17-04-2020 (vrijdagmorgen)

Cursus Psychologie - Sofrologie voor vrouwen

Veranderen doe je zelf, maar je Psychotherapeut – Sofroloog is een welkome hulp om je hierbij te ondersteunen. Want Psychologie en Sofrologie leert je om je dagelijkse zorgen los te laten. Je voelt ontspanning en welzijn, geestelijk en lichamelijk. Je hebt een positieve kijk op het bestaan. Je vergroot je vertrouwen en zelfstandigheid, en krijgt meer diepgang in je leven. Je leven samen met je partner, met je familie en vrienden, met de hele wereld. Maar vooral met … jezelf.

  • 19.30 - 21.30
  • 8 bijeenkomsten
  • Startdata: -september- 2020 (In de avond uren)

Sofrologie speciaal voor Senioren

  • Is nog in voorbereiding

Persoonlijk advies of vragen?

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek? Of hebt u vragen over de mogelijkheden? Ik ben iedere werkdag bereikbaar van 9.30 tot 18.00 uur. Neem telefonisch contact op met Thea of stuur een mail via het contactformulier. Je kunt mij ook een bericht sturen via WhatsApp,