Thea Hopmans

Familieopstellingen

Aandacht maakt alles mooier

Thea staat binnen al haar workshops en andere activiteiten doelbewust voor kwaliteit, rust en ruimte die een bijdrage leveren aan het verhogen van uw welzijn en welbevinden.

Zij kiest daarom heel bewust voor kleine groepen waardoor er optimale aandacht en voldoende tijd en afstemming is voor elke deelnemer/deelneemster om tot prachtige ontwikkelingen en resultaten te komen.

Systemischwerken in Goirle
Een familieopstelling kan je helpen om inzicht en beweging te krijgen in patronen die normaal gesproken verborgen blijven omdat ze zich diep in ons onderbewuste bevinden en/of hun oorsprong hebben in een ver (voorouderlijk) verleden.

Fenomenologisch familiesysteemwerk

Het fenomenologisch familiesysteemwerk van Bert Hellinger heb ik leren kennen bij, Gabrïelle Borkan, Jan Jacob Stam en Bibi Schreuder, Johannes B Schmidt, Heinz Stark, Hunter Beaumont en vele anderen.

Ik heb samengewerkt met zowel Jan Jacob Stam en Johannes B Schmidt, en bij Bert Hellinger vele therapeutische opleiding momenten gehad, wat mijn enthousiasme en kennis op een spontane manier uitgroeide en ontwikkelde, dit alles gebeurde tussen 1996 en 2004.  Verder heb ik aanvullende cursussen gevolgd. In aanvulling op dit werk in Nederland, heeft zij ook veel gewerkt in België, Sweden en Frankrijk. 

Over de stenen die de ouders niet opruimen struikelen hun kinderen

Cursussen - Workshops

Workshop Familieopstellingen

  • 09:30 - 16:30
  • 6 bijeenkomsten

Zaterdag

Maak nu kennis met de zaterdag workshops Systemische familieopstellingen zij zijn een prachtige gelegenheid om inzicht te verwerven met Systemisch Werk en in het bijzonder in jezelf

Workshop Familieopstellingen

  • 13:30 - 16:00
  • 6 bijeenkomsten

Donderdag-middag

Speciaal voor jou als je worstelt met een thema of vraag en er de vinger niet achter krijgt wat er onbewust speelt.

Persoonlijk advies of vragen?

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek? Of hebt u vragen over de mogelijkheden? Ik ben iedere werkdag bereikbaar van 8.00 tot 18.00 uur. Neem telefonisch contact op met Thea of stuur een mail via het contactformulier. Je kunt mij ook een bericht sturen via WhatsApp,