Thea Hopmans

Donderdag-middag opstelling

Kosten

Aanvrager: opstelling 75 euro
Representant: opstelling 30 euro
Echtparen met één vraag 100 euro
Echtparen met ieder één vraag 140 euro
Wanneer jij een aanvrager opstelling aanmeldt 20 euro

* eventuele begeleider van cliënt neemt kosteloos deel 

Algemene informatie

 • 13:45 - 16:00
 • Wijkcentrum Den Deel te Goirle Frankische Driehoek 3, 5052 BL
 • 6 bijeenkomsten
  (donderdag-middagen)

Data

 • 16-01-2020
 • 20-02-2020
 • 19-03-2020
 • 23-04-2020
 • 28-05-2020
 • 25-06-2020

De kosten zijn inclusief koffie en thee. Per zaterdag kunnen er maximaal 4 vragen worden opgesteld aanmeldingen gaan op volgorde van betaling bij inschrijving.

Donderdag-middag

Opstellingen of resonanties geven een krachtig beeld van wat jou tegenhoudt om te zijn wie je bent, te bereiken wat je wil en voluit te leven. Tijdens een opstelling wordt de vraag, thema of het verlangen van de inbrenger in de ruimte neergezet. De beweging komt als vanzelf.

In de ruimte zit beweging

Opstellingen zijn fenomenologisch van aard; er gebeurt wat er gebeurt zonder dat daar direct een theoretische verklaring voor is.

Begeleiding

Tijdens deze dag werk ik met verschillende opstellingen in de groep, afgewisseld met meditatie, een stukje theorie over het systemisch werken en lichaamsgerichte oefeningen. Deze dag kan je op twee verschillende manieren ervaren:

Aanvrager

Je kan zelf een vraag of thema inbrengen waar je tegenaan loopt in het leven.
In een veilige sfeer gaan we jouw familiesysteem met de daarbij horende dynamiek, fysiek in de ruimte opstellen en op een vriendelijke wijze verder uitdiepen.

Representant

Je kunt ook deelnemen als representant.
Je brengt géén eigen vraag in. Je staat ter beschikking voor het familiesysteem van andere deelnemers en je kan op uitnodiging worden opgesteld in de ruimte. De ervaring die je opdoet als representant geeft verregaande inzichten.

Tijdens een systemische opstellings-middag is er ruimte voor 2 tot 3 vraagstukken van verschillende vraagstellers.
Zelf deelnemen als toeschouwer of representant levert je altijd iets op in relatie tot je eigen vraagstukken en/of problemen.

Hier komt een slogan

Persoonlijk advies of vragen?

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek? Of hebt u vragen over de mogelijkheden? Ik ben iedere werkdag bereikbaar van 8.00 tot 18.00 uur. Neem telefonisch contact op met Thea of stuur een mail via het contactformulier. Je kunt mij ook een bericht sturen via WhatsApp.

Meld je aan

Vul hieronder je gegevens in met daarbij de module waarin je geïnteresseerd bent en ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor het regelen van een eerste afspraak. Bij inschrijving dient een aanbetaling gedaan te worden van € 30,-.

Aanvrager: opstelling 75 euroRepresentant: opstelling 30 euroEchtparen met één vraag 100 euroEchtparen met ieder één vraag 140 euroWanneer jij een aanvrager opstelling aanmeldt 20 euro