Thea Hopmans

Online Sofrologie en Therapie

Kun jij wat extra ondersteuning gebruiken in deze tijden?

Ik help je graag verder met online begeleiding!

Sinds het Corona virus ons land in zijn greep heeft,

ben ik overgeschakeld op online therapie –  coaching en  online groepssessies. Ik begrijp immers maar al te goed dat je misschien net vandaag mijn ondersteuning extra goed kan gebruiken.  

Het werken met de online aanpak is echter niet anders 

als anders. ik lever nog steeds mijn professionele bijdrage en  waarden en gaat deskundig, gepassioneerd en warm te werk. Mijn betrokkenheid met jou is in mij een natuurlijke beweging wat verbinding tot stand brengt. Al is de fysieke afstand net dat tikkeltje groter.

Online therapie - coaching & groepstherapie  voor wie?Iedereen die psychologisch getroffen wordt door het Corona- virus.

Of je nu extra angsten hebt in deze Corona-crisis of in een sector werkt die momenteel onder grote druk staat.
Misschien vind je de onzekerheid rond je job lastig te dragen of worstel je als ondernemer met de implicaties van Corona op je zaak?

Iedereen die vastloopt in zijn huwelijk of partnerschap.

Misschien was er al twijfel aan de ander voor de crisis en vind je nu eindelijk de ruimte
om een online therapeut – coach in te schakelen en daar waar je twijfel en vraagtekens over hebt in vraag te stellen.
Zeker als het gaat over zaken die niet goed gaan, is voor de meeste mensen niet zo gemakkelijk.
Het is daarom erg belangrijk dat je op je gemak voelt bij mij als psychotherapeut, coach, ook als je beide online inschrijft.

&
Kamp jij met angsten of onzekerheid?

Zoek je hulp bij je zoektocht in je persoonlijk leven?
Neem dan contact met mij op. Ik sta graag achter je in jouw online traject.

__

Welk online aanbod hebben we uitgewerkt?

Hoe werkt een online traject?

 1. Ik vind het belangrijk om zowel in mijn therapeutische sessies als in mijn groepstherapie sessies warm en wetenschappelijk onderbouwd te werken. Ik ben professioneel geschoold als therapeut en coach en  daarnaast genoten van een opleiding tot systeem en Sofrologisch therapeut.
 2. In mijn online begeleiding via online-tools als skype, Crovv. Indien je nu denkt: “Graag, maar hoe begin ik er in hemelsnaam aan?”. Maak je geen zorgen, ik gids je stap voor stap door de installatie ik werk ook telefonisch indien je dat verkiest.

De prijs van de online-diensten


Therapie & Coaching
 • Voor een basis sessies:                   betaal je 30 euro per 30 min.
 • Voor een intensieve sessie:            betaal je 55 euro per 55 min.
 • Voor een Relatie sessie:                  betaal je 90 euro per 90 min.

De betaling gebeurt bij online sessies via de Mollie of bankcontact app. 

 • Heb jij nood aan een afspraak, klik dan hier Contact.
  Als er nog vragen of onduidelijkheden zijn, kun je met mij altijd contact maken op het nummer 0031- (0)6 2520 2048. Tot gauw!

 

Geen wachtlijst

Doordat ik geen wachtlijst hanteer kan de online-behandeling of therapie met mij online direct starten. Plan nu een gesprek met je eigen online-therapeut Thea Hopmans.

Online mogelijkheden

Online Therapie & Coaching

30 minuten sessie (0:30)

Basis sessie

Deze 30 minuten sessie kan voor je belangrijk zijn bij vragen waar je niet uitkomt en waar je tegenaan loopt. Soms is net dat duwtje nodig om weer vooruit te kunnen. Vind je het moeilijk om het probleem aan te geven samen komen we er wel uit.

55 minuten sessie (0:55)

Intensieve sessie

“Als je vastloopt of je weet het niet meer, kunnen gesprekken je helpen. Het maakt niet uit of je last van angst, depressie, stress of andere klachten hebt. Jij staat centraal en ik help je graag op weg:  Samen gaan we op zoek naar wat helpt en wat bij je past”.

90 minuten sessie (1:30)

Relatie sessie

Doorbreek jullie negatieve spiraal en vind de weg terug naar verbinding en liefde. Met een coaching programma (in 6 weken) of een of meerdere sessies kom je uit je relatiecrisis of -dip. Anoniem, vanuit je eigen huis! Deze methode werkt ook als je partner (nog) niet mee wil doen.

Vrijblijvend het 1ste contact leggen?

Thea Hopmans Psycho Therapeut & Sofroloog

Persoonlijk advies of vragen?

Wilt u eerst even kennismaken? Of hebt u vragen over de mogelijkheden? Ik ben iedere werkdag bereikbaar van 9.30 tot 18.00 uur. Neem telefonisch contact op met Thea of stuur een mail via het contactformulier. Je kunt mij ook een bericht sturen via WhatsApp.

Waar kan ik u mee helpen?

Vul het formulier in om je aan te melden voor een (kosteloos kennismaking-) gesprek met je online therapeut of als je vragen hebt over haar werkwijze. Ook kun je een bericht sturen naar.

Gratis kennismakingsgesprek

Om te achterhalen of een online therapeut en online therapie bij jou past kun je starten met een kosteloos online gesprek.
  AANGESLOTEN BIJ Beroepsvereniging
  CAT
  CAT  COLLECTIEF ALTERNATIEVE THERAPEUTEN
  CAT therapeuten nr. CM 3603-22-04-20
  Jaarlicentie 2021 Erkend  Therapeut