Thea Hopmans

Online psychotherapie

Support op afstand

De online therapie met mij als psychotherapeut wijkt niet af van de sessies in mijn praktijk in Goirle (Tilburg). De online gesprekken zijn face-to-face (mits jij dat wilt, de gesprekken kunnen namelijk ook zonder beeld gevoerd worden) en persoonlijke begeleiding staat bij mij voorop.

Professioneel

Via Therapie op Afstand heb je echt een eigen therapeut die tijdens de sessie met jou in gesprek gaat en gericht samen met jou op zoek gaat naar een oplossing. Ik ben een vrijgevestigde psychotherapeut met vele professionele, alternatieve en academische vaardigheden. Hierdoor is Psychotherapie op Afstand een krachtige combinatie van nieuwe media en psychologie. Plan vandaag nog een gesprek in met mij als online psychotherapeut voor een therapie-sessie

Waarom investeren in je geestelijke gezondheid?

Je welzijn tot prioriteit maken is de sleutel tot het herstellen je mentale en fysieke balans. Dankzij therapie kunt u uw mentale gezondheid verbeteren en gezonder leven.

Door de professionele hulp te zoeken die u vandaag nodig heeft, maakt u een verstandige keuze. Kom vandaag nog in actie!

 

Klik voor informatie Therapie
EEN BEVROREN LEVEN MET ANGST EN PANIEK

Redenen voor een consult

  • Persoonlijke problemen (stress, angst, depressie, zelfvertrouwen, enz.)
  • Relatie en gezinsleven
  • Moeilijke levenssituaties
  • Voedsel gerelateerde problemen
  • Slaap gerelateerde problemen
  • Afhankelijkheid
  • Lichamelijke gezondheid enz..
  • Rouwverwerking

Gratis kennismakingsgesprek

Om te achterhalen of een online psychotherapeut en online therapie bij jou past kun je starten met een kosteloos onlinegesprek.
Aanbod behandeling

In de behandeling met mij als online therapeut maak ik gebruik van wetenschappelijk bewezen technieken, waaronder (Cognitieve, positieve gedragstherapie), Schematherapieoplossingsgerichte therapie, ACT, Systeemtherapie en Sofrologie.

Therapie altijd beschikbaar

Via Skype en whatsapp-video zie je bijvoorbeeld ook het gezicht van de therapeut, waardoor je het veilige en vertrouwde gevoel krijgt van een ‘face-to-face’ gesprek met jouw hulpverlener. Wanneer je gebruikmaakt van de chat, heb je de mogelijkheid om het gesprek later in alle rust nog eens door te lezen. Daarnaast kan je meer het gevoel hebben dat je anoniem je verhaal kan vertellen via de chat, waardoor je wellicht wat meer vertelt.

skype-whatsapp

Hoe gaan we samen te werk?

Het is belangrijk dat jij tijdens de therapie prettig voelt om je problemen te bespreken. Een belangrijk uitgangspunt daarbij is de vertrouwensrelatie tussen jou en je therapeut. Het stilstaan bij gevoelens kan soms lastig zijn, maar de therapeut zal je hierbij begeleiden en ondersteunen daar waar nodig is. Tijdens de intake wordt met jou overlegd welke werkwijze het beste bij jouw problematiek past. Soms krijg je opdrachten toegestuurd, waar je mee aan de slag kunt. Deze opdrachten geven een verdieping aan jou proces.

Doelstelling – Betrouwbaar

Mijn doelstelling is op het internet online een anonieme, veilige en laagdrempelige schakel te bieden tussen zorgvraag en zorgaanbod bij psychische problemen zonder wachttijden.

Betrouwbaar: Via internet kan dat onder een naam die je zelf kiest. Alles wat je vertelt is vertrouwelijk. Je privacy is gewaarborgd. Deze website voldoet aan de hoge eisen voor de veilige uitwisseling van informatie.

Direct starten

Doordat ik geen wachtlijst hanteer kan de online-behandeling of therapie met mij online direct starten. Plan nu een gesprek met je eigen online-therapeut Thea Hopmans.

Elk media heeft zijn eigen voordelen

Persoonlijk advies of vragen?

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek? Of hebt u vragen over de mogelijkheden? Ik ben iedere werkdag bereikbaar van 9.30 tot 20.00 uur. Neem telefonisch contact op met Thea of stuur een mail via het contactformulier. Je kunt mij ook een bericht sturen via WhatsApp.

Waar kan ik u mee helpen?

Vul het formulier in om je aan te melden voor een (kosteloos kennismaking-) gesprek met je online psychotherapeut of als je vragen hebt over haar werkwijze. Ook kun je een bericht sturen naar.

Meld je aan

Vul hieronder je gegevens in om jezelf aan te melden en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.