Thea Hopmans

Referenties Sofrologie ‘Leven in je lijf’

Referenties van cursisten:

De Pit’ Sofrologie is een heerlijke plaats om je lichaam en geest te beoefenen, er hangt een ontspannen sfeer en de lessen zijn heel goed te volgen. Thea een deskundige docent geeft gepassioneerd les in een  kleine groep en heeft oog voor jou persoonlijk. Ik beveel het iedereen aan! Chris C

Ik heb bij Pit’ Sofrologie ‘Leven in je lijf’  de verbinding gevonden tussen aandacht voor mijzelf en het verbeteren van mijn lichamelijke conditie en souplesse. De ongedwongen en vriendschappelijke sfeer maakt het helemaal compleet.

Cursiste (anoniem)

Betrokken, stimulerende docent.  Ik voel me welkom. Hennie een tevreden mens

De lessen doen mij zowel fysiek als mentaal goed. Ik ben beter in vorm, flexibeler en meer ontspannen. Ook op korte termijn merk je snel resultaat. Annelies

Een fijn moment van ontspanning als tegenhanger van mijn drukke baan. Goed voor mijn emotionele balans en voor mijn houding. De lessen zijn interessant en voor iedereen te volgen. Een aanrader.

Cursiste (anoniem)

Een gastvrije, zeer deskundige docent die je gelijk op je gemak stelt.
De lessen zijn zeer gevarieerd, voor elk wat past of wat nodig is op dat moment.

Natanja van B

De Sofrologie cursus ‘Leven in je lijf’ gegeven door Thea zijn een cadeautje voor mezelf, vooral in drukke tijden is het heerlijk om in je zelf terug te keren en bewuster te worden wat er in mij speelt.

Sabine

Heerlijk de dinsdagochtend te beginnen met Sofrologie!! De Pit’ Sofrologie is voor ons een Feel-Healthy moment, het houdt onze lichaam en geest soepel. Dit alles gerealiseerd door een kundig en fijn mens. Nogmaals: Heerlijk!
Jac en Anoek

De cursus bij Pit’ Thea Hopmans is voor mij een plek waar je altijd een warm onthaal krijgt en waar ik me thuis voel. Een plek voor een goed gesprek en gezonde beweging zowel inspannend als ontspannend. Mijn volgende stap is de opleiding Sofrologie. Ellen Smits

Aansluiten en meedoen bij Pit’ Thea Hopmans, is participeren in een vaste bewuste groep. Je werkt aan je lijf, je geest en je leert en begrijpt ook veel over mooie levensfilosofieën en de mens achter de mens. Jessica Zee

Wat ik zelf erg fijn vind is dat er uitleg gegeven wordt over de verschillende psychologische elementen, zowel geestelijk als lichamelijk. Ik vind dat super waardevol, zodat je ook echt weet welke oefeningen waar goed voor zijn. Daarnaast heeft de docent haar eigen kwaliteiten en vorm van lesgeven. De afwisseling in de leerstof vind ik prettig en de sfeer in de lessen voelt goed aan. Gerda de L.

Een parel in Goirle.
Bij Pit’ Thea Hopmans in Goirle is iedereen welkom die kennis wil maken met Sofrologie. Er zijn verschillende soorten Sofrologie. Voor ieder wat wils. Van heel rustig tot krachtig, van een opleiding tot een cursus en workshop. De docent Thea is kundig en staat klaar om je te begeleiden. De sfeer is rustgevend, kalm en opgewekt. Een plek waar ik graag naartoe ga. Ik maak ook gebruik van workshops en mijn volgende stap is dat ik training ga geven in mijn eigen praktijk. Lekker toch-goed bezig. Els van der V.