Thea Hopmans

Gratis introductiecursus Sofrologie

Introductie-rooster v.a.

Tijd: 19.30 – 21.15
Tijd: 09.45 – 11.30
Tijd: 09.45 – 11.30
Tijd: 09.45 – 11.30

Locatie

  • Wijkcentrum Den Deel te Goirle Frankische Driehoek 3, 5052 BL

Sofrologie  introductie programma

START MET SOFROLOGIE
Introductieworkshop + 10% korting op alle workshops en opleiding
Een bewuste start met Sofrologie

Wil je (weer) beginnen? maar je weet nog niet hoe of wat?
Pit’ College heeft een Sofrologie introductieprogramma ontwikkeld waarmee iedereen de eerste stap op het Sofrologisch pad kan zetten.
Het programma bestaat uit een 1:45 uur durende workshop waarin Thea Hopmans, eigenaresse van Sofrologie Nederland, je meeneemt door de basis van Sofrologie, je gaat ervaren wat adem-bewustzijn, ontspanning, autoge-training, progressieve relaxatie en meditatie de belangrijkste bewegingen zijn, zodat je weet waar het over gaat wanneer jij je wilt inschrijven voor de reguliere lessen. 

Tijdens deze introductie krijg je ook tips die je gaan ondersteunen bij jouw keuze welke cursus of opleiding jij wilt gaan volgen en is er ruimte om vragen te stellen.
Bij het introductieprogramma hoort dat jij onbeperkt alle trainingen cursussen en opleiding mag volgen tegen een korting van 10% aangekocht in 2020, Eerder beginnen met lessen en later de introductieworkshop volgen mag ook.

Voor  en tijdens de start van de nieuwe cursussen kun je deelnemen aan de vier GRATIS proeflessen. Het doel van de proefles is een eerste kennismaking met Sofrologie en andere leer aspecten die daar deel van uitmaken, de docent en de cursusruimte. 

Introductiecursus Sofrologie
Onderaan deze pagina kun je je inschrijven voor de komende introductiecursussen.

Opmerkingen voor professionals

De introductiecursus biedt een gedegen eerste kennismaking met de methodiek. De uiteindelijke cursus die jij zoekt is ook bedoeld voor professionals die zich (nog) niet willen laten opleiden, maar als aanvulling zien van hun werkzaamheden binnen hun eigen werkveld, of juist een stap willen maken naar een andere werkvorm, en er meer van willen weten. De introductiecursus, daarin kunt u een keuze maken uit vier lessen die gratis worden aangeboden. Tijdens de introductiedagen staat het kennismaken met de methodieken, de uitgangspunten en de werkwijze centraal. Je krijgt zicht op de verschillende toepassingsmogelijkheden

De introductiecursus biedt een combinatie van theorie, oefeningen en praktijk.

Referenties lezen

Lees meer (klik op het pop.je) over de personen die u vooraf zijn gegaan

Persoonlijk advies of vragen?

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek? Of hebt u vragen over de mogelijkheden? Ik ben iedere werkdag bereikbaar van 9.30 tot 18.00 uur. Neem telefonisch contact op met Thea of stuur een mail via het contactformulier. Je kunt mij ook een bericht sturen via WhatsApp.

Meld je aan

Vul u gegevens in en vermeld welke dag u wilt deelnemen. Trek gemakkelijk zittende kleding aan, neem schrijf materiaal mee. IVM corona zelf drinken meenemen (flesje geen glas).