Thea Hopmans

Therapie & Coaching

Welkom

Welkom op dit deel van de website van psychotherapie en coachingpraktijk Thea Hopmans. Ik bied individuele psychotherapie, groepspsychotherapie en partnerrelatietherapie. Op deze website vindt u informatie over mijn werkwijze, het behandelaanbod en mijn professionele achtergrond.

Voor wie

Bij hoog-gevoeligheid, stress, burn-out, somberheid, angsten, relatiecrisis, depressie en veel andere varianten van psychische disbalans. 

Zij doorgrond je vraag snel en is in staat helder te verwoorden wat zij ziet, voelt en weet. Als cliënt heb ik zoveel geleerd van haar inzicht, haar aanwijzingen en haar bemoediging. Met haar wijsheid, jarenlange ervaring, open hart en gedrevenheid is kwaliteit gegarandeerd!”

Praat over...

Therapie

Voor mensen die willen werken aan persoonlijke ontwikkeling en groei, voor een holistische benadering kiezen, bewust in het leven (willen) staan, om samen te kijken naar veranderprocessen die nodig zijn om te zijn wie je in oorsprong bent, zodat verlangens en gezondheid weer mogen bewegen en stromen.

Individuele opstellingen

Individuele opstellingen zijn een mooie manier om mee te werken binnen een coaching traject. Het geeft inzicht in onderlinge verhoudingen, positie van de client t.o.v. zijn/haar vraag en mogelijke oplossingen. Thea neemt met jou de vraag door en samen onderzoeken en vertalen we de vraag naar de opstelling

Coaching

Waarom doen we dat toch? Waarom saboteren we onszelf door niet te luisteren naar onze intuïtie en onze diepste verlangens? Waarom gunnen we het onszelf niet om ons neer te zetten in ons leven zoals wij dat willen? Waarom blijven we ons maar aanpassen? Over het algemeen is het angst…Herken je dit? Meld je aan.

Persoonlijk advies of vragen?

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek? Of hebt u vragen over de mogelijkheden? Ik ben iedere werkdag bereikbaar van 9.00 tot 18.00 uur. Neem telefonisch contact op met Thea of stuur een mail via het contactformulier. Je kunt mij ook een bericht sturen via WhatsApp.