Thea Hopmans

Therapie & Coaching

Met aandacht een nieuwe koers bepalen?

Met coaching  en therapie creëer je nieuwe kansen voor jezelf door tijd en ruimte vrij te maken voor een persoonlijk ontwikkelingstraject. Coaching is gericht op verheldering van jouw wensen, waarden en kwaliteiten en hoe je hieraan vorm kunt geven. Het doel is je weer te verbinden met jouw authentieke, innerlijke kracht die jou op koers houdt.

Naast een richtinggevend kompas biedt coaching en therapie zicht op de belemmerende patronen die je ervan weerhouden om deze koers ook daadwerkelijk te varen. Door je hiervan bewust te worden en de verantwoordelijkheid op te pakken voor jouw ontwikkelingspunten, wordt het mogelijk op een meer effectieve manier te reageren. Een manier die recht doet aan wat zingevend is voor jou in relatie tot jouw (werk)omgeving

Als coach, therapeut bied ik vooral ondersteuning bij jouw persoonlijke ontwikkeling. Als therapeut heb ik daarnaast de mogelijkheid om dieper door te dringen in de blokkades die jouw ontwikkelingstraject in de weg staan.

 

Coaching & Therapie voor wie

  •      Overweeg eens met een coach  of Therapeut aan de slag te gaan,        Ø  wanneer;
  • je het gevoel hebt dat je te weinig geniet en teveel moet
  • je op zoek bent naar interne rust, naar wie je bent en wil zijn
  • je gestrest of opgejaagd voelt
  • je teveel in je hoofd zit, meer wilt voelen
  • je geen energie of vitaliteit meer krijgt van de dingen die je doet
  • je iemand nodig hebt die jou richting aan je leven laat gevent

Zij doorgrond je vraag snel en is in staat helder te verwoorden wat zij ziet, voelt en weet. Als cliënt heb ik zoveel geleerd van haar inzicht, haar aanwijzingen en haar bemoediging. Met haar wijsheid, jarenlange ervaring, open hart en gedrevenheid is kwaliteit gegarandeerd!”

Praat over......de kracht van kwetsbaarheid

Therapie

Voor mensen die willen werken aan persoonlijke ontwikkeling en groei, voor een holistische benadering kiezen, bewust in het leven (willen) staan, om samen te kijken naar veranderprocessen die nodig zijn om te zijn wie je in oorsprong bent, zodat verlangens en gezondheid weer mogen bewegen en stromen.

Individuele opstellingen

Individuele opstellingen zijn een mooie manier om mee te werken binnen een coaching traject. Het geeft inzicht in onderlinge verhoudingen, positie van de client t.o.v. zijn/haar vraag en mogelijke oplossingen. Thea neemt met jou de vraag door en samen onderzoeken en vertalen we de vraag naar de opstelling

Coaching

Waarom doen we dat toch? Waarom saboteren we onszelf door niet te luisteren naar onze intuïtie en onze diepste verlangens? Waarom gunnen we het onszelf niet om ons neer te zetten in ons leven zoals wij dat willen? Waarom blijven we ons maar aanpassen? Over het algemeen is het angst…Herken je dit? Meld je aan.

Persoonlijk advies of vragen?

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek? Of hebt u vragen over de mogelijkheden? Ik ben iedere werkdag bereikbaar van 9.00 tot 18.00 uur. Neem telefonisch contact op met Thea of stuur een mail via het contactformulier. Je kunt mij ook een bericht sturen via WhatsApp.