Thea Hopmans

Coaching

Focus op je dromen

Focus op je dromen en niet op je zorgen en angsten! Besteed geen energie aan alles wat mogelijk mis zou kunnen gaan. Richt al je aandacht op alles wat je wel wenst in je leven. Je leven verandert op slag als je dit consequent toepast. Ervaar het zelf, geef het een kans. 

Maar hoe doe je dat?

En wie ga je hierin ondersteunen? Ik ga als behandel expert op een benaderbare, maar kernachtige manier met jou aan de slag.
Als Systemisch holistisch coach werk ik intuïtief en vanuit mijn holistische visie. Ik heb daarbij vanuit mijn achtergrond en opleiding veel verschillende coaching methodieken ter beschikking.

De praktijk leert dat ik per cliënt en per sessie kijk naar wat nodig is en vervolgens verschillende elementen van verschillende methodieken inzet.

Structuur van een methodiek

Voor mij is belangrijk niet vastzitten aan de structuur van een methodiek, terwijl ik die wel benut als basis. Ik zal met je ingaan op wat jouw diepere wens is voor de interactie -situatie. Waar ervaar je een probleem en wat is je onderliggende verlangen? Wat wil je nu echt? Vaak is dat vaag en ‘een gevoel’.

Door er dieper op in te gaan, wordt duidelijker waarom je nu een probleem ervaart. Ook maakt het duidelijk in welke richting je de oplossing moet zoeken. Gezamenlijk onderzoeken we dit en kijken we naar de mogelijkheden.

Quick fix

Bij mij krijg je geen quick fix, maar een lange termijn plan waar je blijvend mee verder kunt. Het allereerste gesprek is al meteen waardevol voor jou omdat je al in dit eerste gesprek echt helderheid krijgt! In het inzichtgesprek gaan we meteen tot aan de wortel.

Beter zicht op interacties

Door deze manier van coachen krijg je inzicht in:

  • hoe jij je opstelt in de interactie met een ander;
  • hoe en waardoor dat moeizaam kan verlopen;
  • de mogelijkheden om daarmee op een andere manier om te gaan;
  • de keuze hoe jij de relatie met de ander wilt invullen.

Met deze inzichten krijg je vervolgens de vrijheid om op een, voor jou, werkbare en prettige manier met jouw coaching vraag en situatie om te gaan.

Wil je meer weten of een afspraak maken

Als coach is het mijn missie om de kracht en potentie die jij hebt vol tevoorschijn te laten komen. In je hele leven, of juist op een heel specifiek gebied.

Of het nu gaat om je werk, je privéleven of je lichaam en gezondheid. Ik ga met je tot de kern om zo op deze gebieden sterk te worden en jezelf (weer) te vinden.

Dromen

Je dromen of je verlangens, die heb je niet zomaar. Die worden je ingegeven door je ziel, het stuk van jou dat eeuwig is en groter dan alleen jouw lichaam. Je ziel weet waarom jij in dit leven op aarde bent en ‘praat’ tegen jou door middel van je intuïtie en je dromen.

"Een liefdevolle aanraking brengt ons thuis in ons lichaam"

Persoonlijk advies of vragen?

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek? Of hebt u vragen over de mogelijkheden? Ik ben iedere werkdag bereikbaar van 8.00 tot 18.00 uur. Neem telefonisch contact op met Thea of stuur een mail via het contactformulier. Je kunt mij ook een bericht sturen via WhatsApp.

Maak een afspraak

Vul hieronder je gegevens in, het onderwerp waarin je geïnteresseerd bent en ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor het regelen van een eerste afspraak.

Tarieven

Therapie bijeenkomst – € 55,- (per 1:15 uur)
Coaching bijeenkomst – € 55,- (per 1:15 uur)
Individuele opstellingen bijeenkomst – € 75,- (per 1:30 uur)


IndividueelIn een groep