Thea Hopmans

Individuele Opstellingen

De juiste stap

Je voelt dat dit de juiste stap is voor je, al weet je niet precies waarom, maar je vertrouwt op je gevoel.
Thea Hopmans biedt individuele opstellingen en Coaching aan op verschillende specialistische thema’s.

Thema: man, vrouw, intimiteit, relaties, opvoeden
Thema: gezondheid, lichaam en ziekte
Thema: leven, sterven, dood 
Thema: werk, opleiding, verlangen

Een mooie stap

Maar ook als je een meer algemene vraag hebt is een Individuele opstelling een mooie stap om helderheid te krijgen. Samengaan we op zoek naar jouw échte vraag, jouw échte verlangen. Soms vergt het moed om jouw werkelijke vraag aan te gaan. Wat onzichtbaar is komt in een opstelling tot leven, het laat het onzichtbare zien.

Thea Hopmans heet u van harte welkom 

Individuele Familieopstellingen hoe gaat dat in de praktijk?

Ik werk vooral intuïtief door me af te stemmen op jouw energie, je verhaal, waar je tegen aanloopt, je vraag waar je mee komt. Van daaruit komen we tot de kern vraag die we dieper gaan onderzoeken door middel van een opstelling. Ik werk met blaadjes als vloerankers, je gaat zelf staan op de blaadjes die we in de ruimte als “representanten” neerleggen waardoor je zelf direct alles kan ervaren.

We laten ons leiden door het wetende veld, door wat er speelt en gevoeld wordt en gaan zo samen op reis. Familieopstellingen gebruik ik in combinatie met de inzichten die ik heb opgedaan uit andere trainingen en opleidingen.

Het eerste gesprek

Het eerste gesprek is bedoeld als kennismaking en om in te schatten of deze therapie geschikt voor je is, deze kennismaking is gratis.

Daarna: De eerste familieopstelling die je bij me doet duurt vaak rond de 1 ½ uur, we hebben dan een gesprek en een opstelling. Je kunt na één keer al voldoende inzicht hebben. Het kan ook zijn dat je meer tijd en aandacht nodig hebt en nog een andere keer op een later tijdstip verder gaat.

Mogelijk is dat je het nodig hebt om wat langer en dieper te werken aan een probleem, patroon, een doel waar je naar toe wilt of een (levens)vraag verder wilt uitdiepen. Dan is het misschien tijd om wat langer samen op reis te gaan. Je kunt dit per keer bekijken of een coaching traject instappen.

Jouw weg vind je op geen enkele kaart maar toont zich in de moed van elke stap

Persoonlijk advies of vragen?

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek? Of hebt u vragen over de mogelijkheden? Ik ben iedere werkdag bereikbaar van 8.00 tot 18.00 uur. Neem telefonisch contact op met Thea of stuur een mail via het contactformulier. Je kunt mij ook een bericht sturen via WhatsApp.

Maak een afspraak

Vul hieronder je gegevens in, het onderwerp waarin je geïnteresseerd bent en ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor het regelen van een eerste afspraak.

Tarieven

Therapie bijeenkomst – € 55,- (per 1:15 uur)
Coaching bijeenkomst – € 55,- (per 1:15 uur)
Individuele opstellingen bijeenkomst – € 75,- (per 1:30 uur)


IndividueelIn een groep