Thea Hopmans

Wie ben ik

Wie ben ik

Thea Hopmans
Thea Hopmans Psycho Therapeut & Sofroloog
Sofrologie bestudeert het bewustzijn en zijn essentiële waarden.

Mijn passie en liefde voor de mensen leidde mij tot de bekwaamheid van therapeut – coach met veel aandacht voor het energetisch vermogen en het gedrag van de mens en van daar naar systeemtherapeut met inzicht van het dynamisch familiesysteem. Dit alles leidde mij naar de Sofrologie wat voor mij perfect aansloot in mijn interesse en nieuwsgierigheid naar de mens.

Met liefde voor het vak en de mensen leid ik een eigen praktijk voor zowel individuele personen als groepen.

Sofrologie betekent voor mij een manier van leven en zijn, aanwezig zijn, onbevooroordeeld luisteren, durven benoemen en voelen wat er leeft, vertrouwen schenken, ‘waardevol’ zijn en leven.

Ik bekijk iedere dag weer gefascineerd naar dit wonderbaarlijke fenomeen dat ‘leven’ heet, en beleef dit avontuur met teugen.

Voor afspraken en inlichtingen: info@theahopmans.nl
Tel: 06-25202048

Kijk en lees verder op de site, een beetje nieuwsgierigheid mag.

Nov 20, 2019 Virtueel CAT Complementair Aanvullende Therapeuten schild Het virtuele CAT-schild is onderdeel van de aansluiting bij CAT. Met dit schild geef je een duidelijk signaal van professionaliteit af aan bezoekers van de website van je praktijk. Het schild kun je plaatsen op je website. Alleen level 3 en 5 kunnen het (blauwe) CAT complementair schild voeren. Dit betekend dat zij naast CAT-kwaliteitsstandaarden van CAT ook voldoen aan de eisen van zorgverzekeraars.